Mr «Right» ?

Tenk at 3 helgen i advent nå er over å vi har tennt alle andre lys her i hjemmet uten om de som faktisk skal tennes, Haha er det mulig! På lørdag hadde jeg og isadora jente kveld hvor vi spiste pizza, godteri og såg på film.

På søndag hadde jeg tenker en tur opp på loftet for å ta ned all julepynten siden vi ikke har pyntet noe til jul enda, for uten om pepperkakehuset som vi lagde forrige helg. Men vi blei mere opptatt av å pynte oss, dra en tur ut, male skulpturer av my little ponny og danse på danseteppet som tidligere var mitt i fra 19-pil-og-bue, haha!

I går skulle jeg bruke kvelden på å jobbe litt men prioriterte å møte mr «right»? I stede. Hjemme fikk jeg disket opp med en nydelig middag som besto av Pepperbiff, gratinerte tomater med pesto og parmesan. Smørdampet asparges og pastinakkpurre . Tror seriøst aldri jeg har blitt servert noe så godt på privaten før i hele mitt liv. I tillegg kom han med rød vin, hvit vin og øl. Vi brukte litt mer tid på å bli bedre kjent, spillet Donkey kong og tok noen runder på den kjempe teite dansematta haha! Så utrolig gøy med gutter som ikke tar seg selv så jævlig høytidelig i det heletatt skal jeg si deg, det liker jeg!

Ja og forresten, de siste dagene er det noen som driver å ringer meg med sjukt nr. Det er ikke akkurat å stikke under en stol at jeg sliter veldig med å få sove på natten. Har jeg først våknet en gang så ligger jeg våken i 100 år! I helgen var jeg over lykkelig for å klare legge meg før kl 00. Menogså utrolig pissed når telefonen ringte kl 05 med sjukt nr. Og ja jeg hadde på lyd løs. Men tror dere jeg fikk sove igjen eller??! Nei! Så i går var jeg like trøtt som en saltsteng. Sykt kjipt for meg så dette må dere serr slutte med!! Ha litt respekt for andres nattesøvn. Ikke alle er på fylla for å drikke seg drita vett.

Anyways.. Nå blir det litt film titting så vi snakkes etterpå. 100

0 kommentarer

Siste innlegg