3 Exer du burde holde deg unna

I dag tenkte jeg at vi skulle snakke litt om exer. Hvor jeg skal begynne når det kommer til enkelte er ett veldig godt spørsmål. Noen er gode, andre er dårlige. I mitt tilfelle har de aller fleste vert fine å være sammen med og vi har avsluttet ting på en Ok måte. Men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har hatt ett par stykke som absolutt ikke var eller er verdt driten under skoen. Med andre ord: ett reint helvette.

Vi kan starte med de 3 forskjellige type exene du burde styre unna og begrunne hvorfor. Jeg skal prøve å være kort.

Løyner’n

Han lyver om alt som egentlig går Ann å lyve om. Han kan lyver om enkle hverdagslige ting som ikke engang er verdt å lyve om. Du kan ikke ta noe av det han sier for god fisk og han skjønner ikke selv at dette er ett problem. Hvorfor? Det veit jeg ikke. Lyst løyner? Antageligvis. Han lyver fordi han er vandt med å lyve og gamle vaner er vond å vende. At han lyver er nok ikke nødvendigvis fordi han vil deg noe vondt, men han tror at løyn er mye bedre enn sannhet. Han tror du er dum som ett brød som aldri vill finne ut av hans løyner og du kan ofte ta han i å lyve og se at historiene ofte forandrer seg i fra tid til annen. Han ødelegger dine vennskap og relasjoner til andre med å lyve og han vil alltid skryte å fremme seg selv. Selv om dette innebærer da å måtte sette deg som hans kvinne i ett dårlig lys hos andre. Stikkord.. egoistisk!

The cheater

En mer «tricky » type å gjenkjenne siden det er så utrolig lett å være blind på kjærligheten. Det finnes mange «nivå» for en type som dette men om du noen gang roter deg bort i en med sterke tendenser kan jeg love deg at han aldri kommer til å lure deg igjen! Fornektelse er det som står sentralest i ett forhold som dette og de røde trådene som dukker opp langs veien lurer du bare deg selv til å tro er stjerner på himmelen . Solide kjennetegn for en cheater er at han har mange venninner. En ting er å ha jente venner, noe alle gutter må få lov til å ha. Men når han har flere jente venner enn gutte venner og varsel lampen din ikke ringer. Ja da er det på tiden å skifte ut de gamle batteriene i den lampa! Han chatter alltid med det motsatte kjønn og det regjerer alltid flertall av kvinner på topplisten hans på Snapchat. Han kan ofte ignorere mobilen når den ringer eller plinger fordi det ikke «passer» seg å snakke, snappe eller texste andre jente når dama hans er til stede. Hvis du spør han om andre jenter du veit han har mye kontakt med er han kort, enkel og bagatelliserer henne fort. Med andre ord: du får ikke mye info av han og sitter igjen med en følelse av u-svarte spørmål. ELLER så snakker han dritt om henne. Sier hun klenger og maser. En cheater vil alltid legge skylden over på den andre part og vil hjernevaske deg til å tro at det er kun henne som legger seg etter din mann, når sannheten er at han like mye selv er med på leken. Han har ikke noe i mot av å «fore» desse jentene med oppmerksomhet. Tips: Hold ett godt øye med de jentene han har kontakt med så og si hver dag. Og om andre jenter kommer å forteller ting om typen din som han har gjort med andre jenter, tro de! Typen din vil nok antageligvis bare si at de som fortalte deg dette bare er ute etter å «ødelegge», lol. Denne kommentaren er standart for cheaters. Sier han det: DROPP HAN.

The ex, ex

Ja altså trenger jeg å si noe mer? Nei, for han er en sørgelig og desperat type. The ex, ex er han som ikke er ferdig med Exen sin. Han sier han er ferdig men henne men lurer ingen andre enn seg selv! Er det fortatt bilder av hans ex på sosiale medier så veit du at han ikke er ferdig. Han er besatt av exen sin og bruker nesten mer tid på hva henne gjør, hvor henne er, hvor henne skal, hva som har skjedd med henne osv enn hva han gjør på å konsentrere seg om deg! Han kaller deg med hennes navn og sammenligner mange hendelser opp i mot Exen sin. Han stalker henne og er så looser at han må på død og liv ha kontakt med henne HVER dag. Han holder på hennes hemmeligheter ovenfor deg men han klare ikke holde på dine ovenfor henne! Han snapper henne, ringer henne, texster henne og ikke minst FACETIMER henne på kvelden etter at han har lagt på røret med deg fordi han er «trøtt» men kan nesten ikke vente med å så FaceTimet exen sin istede. Hun rieerer topplisten hans på snap chat og han vil aldri gi opp den barnslige «streaken» i mellom han og henne uansett hvor mye dere enn måtte diskutere akkuratt dette. Exen hans er en «Saint» i forhold til deg og gjør «aldri» noe galt, selv om dette måtte bety at du er uskyldig opp i det hele. Og Han vil alltid ALLTID ta parti med henne. Han vil svikte deg, fornærme deg og beskytte henne for alt det er verdt. Han sakker om henne til venner ofte på fylla, at han savner henne og vil tilbake til henne. Stikkord: aldri date en kødd som ikke er ferdig med Exen sin. Han vil alltid droppe deg for henne selv om henne er en 3 og du en 11. Og det spiller da ingen rolle om hun bare player han for å skulle ha alt det som du har. Selv om han fortsatt ringer, snapper eller prøver å ta form for kontakt med deg igjen når han fortsatt har gått tilbake til henne… Han kommer aldri til å forandre seg. Så gjør deg selv den tjenesten å ikke svar når han ringer. Block han, slett han. Du har der mye bedre uten.

Men viss du har en ex som har alle desse tre faktorene som jeg nå har skrevet litt om i dette innlegget. Fy faen, ja da syns jeg synd i deg!! Haha

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg