5 fakta du ikke visste om meg

Mat: etter som jeg er en latina legger kiloene seg veldig  fort om jeg ikke passer på hva jeg spiser eller drikker, selv om jeg trener eller ikke. bare det å lukte eller hvile øynene på noe som er usunt legger det seg 5 kilo rett på. Dette er både latterlig og trist men sant!

Allergi: i mitt tilfelle er jeg allergisk året rundt. jeg reagerer på alt fra frukt, grønnsaker, støv, gress, høy, bjørk, juletre og mye annet i naturen. på de verste dagene tar jeg medisin med varsel trekant på og det eneste som kanskje kan funke er en kald klut på øynene eller at jeg “sover det av meg” .

En av gutta: det ytre kan nok lure og forvirre de aller fleste, men innerst inne er jeg en “bad girl” som hører til gutta boys. jeg kommer best over ens med det motsatte kjenne og orker heller ikke gossip eller drama. jeg kjører snowboard og fotball selv og er heller ikke er så forbanna fin på ting. i tilegg veldig enkelt vesen å ha med å gjør.

Prevensjon: Når jeg har i p-stav uteblir perioden min i 3 år. dett er jeg veldig fornøyd med og kan heller ikke klage. i tillegg er jeg heller ikke så veldig hormonell den ene uken i mnd sånn som aller fleste jenter.

Fødsel: i mitt tilfelle kan jeg kun bære frem 3 barn i hele mitt liv siden jeg ikke kan føde på “vanlig” måte og må ta keisersnitt.

de aller fleste vil nok bli veldig overrasket på en positiv måte når de lærer meg å kjenne. ikke alt hva man ser er ekte og ikke alt hva man hører er nødvendigvis sant heller.

🙏🏾

0 kommentarer

Siste innlegg