for en fantastisk kveld

Hei og god ettermiddag alle sammen! i skrivende stund sitter jeg ut på terrassen og tar meg en kald red bull i mens kjæresten er på butikken rett over gaten.

i går kveld dro vi en tur på shoppingsenteret for å skaffe minnekort til kameraet. bildekvaliteten er litt dårlig nå siden jeg måtte bruke telefonen og jeg veit det er mange som mener jeg ikke trenger kamera med min splitter nye iphone xs maxs. men der er jeg faktisk ganske uenig, selv om det sikkert bare er jeg som ser og tenker over det. til vanlig har jeg jo et veldig fint og dyrt kamera å forholde meg til og da blir man jo også veldig “bilde bevisst”.

shopping senteret var uendelig stort! så stort at etasjene var kategorisert. i første etasje hadde de alt mulig innen sminke og skjønnhet, i andre alt av elektronisk utstyr osv. i første etasje hadde de stephora så dere kan jo tenke dere hvilke etasje jeg likte best, haha! men i stede for å bruke hele kvelden på shoppingsenteret dro jeg faktisk “tomhendt” der i fra med kun den bittelille minnebrikken.

videre dro vi for å spise på en helt nydelig restaurant. her hadde de både god service og maten var fantastisk. videre blei vi invitert med på en latterlig stor yacht som kan gjør alle misunnelig! jeg syns nesten den minnet meg om Titanic, “knis”. senere på kvelden gikk vi oss en tur for å utforsket steder man kan sitte å kose seg på om kvelden. med andre ord hadde vi vel strengt talt en rolig “bar til bar” kveld, super gøy. for en fantastisk kveld!

🥂

0 kommentarer

Siste innlegg