Til Camilla!

Kjære Camilla…

Du din søte djevel og morsomme skapning som alltid er fylt med latter å glede! Som 17 åringer blei vi kjent og mange år har gått siden den gang. Vi har opplevd det meste og delt ganske mye sammen. I hverandres stormer er vi hverandres lys og i hverandres oppturer er vi hverandres heiagjeng. Ikke bare er du en god lytter men du er også et utrolig godt menneske med mange gode råd. Vi har mange seine netter  hvor vi snakker i timesvis over telefon og kan tekste hverandre om alt og ingenting, uavhengig hvilken tid på døgnet det er. 

Du er morsom, snill, kreative og omtenksom.  Du er veldig inkluderende og alltid kun i godt humør. Du er flink til å se andre men kanskje ikke alltid like flink til å se deg selv 💕17 år har gått og vennskapet vårt har alltid vert det sammen, om ikke de siste årene enda sterkere. Du er en god venn en behjelpelig datter. En snill kjærest og du vil nå om ikke lenge også bli verdens beste mamma!

Jeg er utrolig glad i deg for akkurat den du er og du fortjener så absolutt kun det beste hver en eneste dag, men spesiellt i dag siden du har bursdag! Tenk hadde flere her i verden vert akkurat slik som deg? Hvor fin og ikke minst kaotisk hadde verden vert. Jeg er glad jeg har en venninne som deg!

Så mange år bak oss med pubertet, kviser, drama, gjenger og intriger. Bo felleskap, reiser, og ikke minst gutter. Minner vi begge aldri kommer til å glemme. Minner vi begge kan fortelle videre til våre barn og barne barn. Minner om fine oppturer og minner om noen helt forferdelige nedturer.. Og tenk at vi aldri har kranglet heller? Men vi står alltid sammen også den dag i dag. Hvor magisk er ikke det?  Det ryktes at vennskap som holder sammen i over 15 år vil også vare livet ut.

Gratulere med dagen verdens beste bestevenn, love u 4 ever! 👩‍❤️‍👩

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg