Mine upopulære meninger

Vi har alle blitt prakket på i noen uker nå at i dag er det black friday. Du ser det på tv, i butikkene, på sosiale medier, du hører det  på radioen. Altså dette black friday hysteriet er neimen ikke til å unngå og det kommer i all slags form for reklamer, selv om du liker det eller ikke! Black friday er en dag mange elsker og en dag mange hater.  Noen er også så kritisk til dagen at de har valgt å boikotte den med forskjellige protester tilegg til prøver man å påvirke andre mennesker med å ikke handle.

Selv får jeg ofte spørsmål hva jeg syns om dagen. Liker jeg den eller syns jeg det bare er tull…..?

I mange tilfeller var jeg veldig glad i black friday da jeg var yngre. Men det var også før jeg visste bedre og da jeg også var en ung og kanskje kunne bli litt påvirket av salg. Alle jenter elsker jo salg. Alt virker jo så innmari billig og samvittigheten for å bruke en drøss med penger er heller ikke så stor når man får så mye for pengene…. Tror man! Er ikke det rart? At salg kan liksom “lette” menneskets samvittighet hvor vi liksom “unnskylder” oss selv med at det var så “billig”?? 

Men salg er tull og salg er oppskrytt spør du meg. Du får ikke så forbanna mye for pengene og i mange tilfeller bruker du mye mer enn planlagt. Produkter du velger å kjøpe nå har også tidligere vert mye billigere enn hva det er nå, viss du tenker deg om! Om ikke lenge vil prisene synke drastisk rett etter black friday og rett før jul, i allefall rett over jul og nyttår. Det er det ingen tvil om! Du kjøper kanskje mange ting du egentlig ikke har så veldig  bruk for og i mange tilfeller sitter man å angrer noen uker senere på at man lot black friday ta over hjernen din. “Helvette” tenker du…. “Er jeg virkelig så lett påvirkelig?”.

Og ja det er du! Vi mennesker er sinnsyk lett å påvirke og tenker ikke klart om vi skal høre på alle andre enn hva vi selv føler, tenker å mener.

0 kommentarer

Siste innlegg