Ja- Jeg løy

Jeg løy fordi jeg ikke visste bedre. Jeg løy fordi jeg ikke var i stand til å tenke realistisk. Jeg løy fordi jeg alltid tror det beste i alle situasjoner og jeg løy fordi jeg ikke var klar over hva som krevdes.

De siste 5 dagene har vert ett sant mareritt!  Jeg har vert frustrert, irritert, oppgitt, sinna og i stor grad ganske lei! 

Jeg som sa jeg ikke hadde mista noe hår.. Vel.. Det har jeg nå, heldigvis bare på den ene siden og ikke mista så mye når det kommer til lengden. Mest i tykkelsen igrunn. Jeg som gladelig delte at jeg bare trengte bleike håret en gnag… Jeg aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har farget det, etterfulgt med bleking. Sikkert opp til 8-10 ganger, 5 dager på rad.

Nå er håret mitt ferdig med alt som heter bleking og farging på en stund. Derfor måtte jeg til slutt se meg fornøyd med å farge hele håret i en og samme nyanse. Jeg kommer aldri mer til å kjøpte farge fra butikken, ever again. For uansett hvilken blond farge jeg har kjøpt til å få begge siden lik, så har alle de lyse fargene  end opp med å bli sort eller mørke.. Selv om LYSE BLOND sto ytterst på pakka.  Helt crazy! 🤬

Jeg er langt fra fornøyd og syns fargen både er kjedelig og waaay to dark!

Før fargen var satt i 


Ser dere hvor mørk den blei allerede etter  knappe 10 min??!

Jeg farga den orange etterveksten sort for å kompensere andre siden. Men all farge sklidde jo ut i hele håret når jeg skulle skylle ut.  Siste hårfargen jeg hadde i skulle bli LYSE brunt men endre opp som mørke brun i stede. Dere kan jo se selv her 👇🏾.

I tillegg har jeg vasket og fønt håret hver dag, opp til flere ganger daglig igjennom hele prosessen. Dere kan jo bare tenke dere selv hvor slitt håret mitt har blitt?? Ikke noe annet enn en total katastrofe!!

WTF?!?! 😭

forventningene var jo dette…👇🏾

Hadde det ikke vert for at jeg nå har bestilt extensions med lyse striper  for å få spill i håret, hadde jeg grått.

Så kjedelig og VANELIG som jeg ser ut nå har jeg legit aldri følt på jævlig lenge.

Rett og slett helt GRUSOMT!! 😭 Jeg ser jo helt normal ut og ligner på ALLE andre i gata! Personligheten jeg har inni meg finnes overhode ikke å se på utsiden lengre, utrolig trist spør du meg. Omg!

 

Så mye mer personlighet her 😭🤌🏾


Absolutt verste hårfargen jeg har hatt på evig tid!!!!!!!

 

 I dag har jeg sett tilbake på bilder av da jeg hadde sort og grønt hår, faen så jævlig kult det var!!!! 🥺🥺🥺 Angrer kanskje nå men på sikt til jul måtte jeg jo bytte for å kunne kle meg som jeg vil i glam.
Faen, hva skjer med livet nå liksom 🥴. 

 

0 kommentarer

Siste innlegg