Sosial livet og rampestreker

Halla balla! Herregud for en dag det har vert i dag og jeg er heeeelt utslitt. Ikke bare brukte vi mange timer på legen men vi har også brukt tusen år på moa også, som alltid. Men det går fint for i dag har vi hatt det kjempe koslig, en skikkelig “girls day”. Planen videre nå var jo å spise en god middag men se på kl liksom, kjempe seint for en liten 6 åring.

Ikke bare skulle vi spise en koslig middag men vi hadde også planer om en fin film og godteri på senga men sånn blir det altså ikke. For øyeblikket er vi på fergen på tur hjem og middagen tok vi derfor på moa. Hjemme blir det kos med barne tv, kveldsmat og litt godis nå i bilen.

 Som tidligere nevnt i dag har jeg filma hele dagen til en ny video vlogg, denne blir faktisk ganske koslig å se på. Når den kommer ut aner jeg ikke men vi krysser fingrene at den komme iløpe av helge.  

I helgen  hadde jeg igrunn ingen spesielle planer men det er liksom helt frem til mennesker begynner å ringe eller tekste meg. Da er jeg ikke akkurat så veldig nølende til sosial livet og rampestreker for å si det sånn. Om jeg har noe særlig til overskudd etter legge tid blir jeg sikkert selv å dra ut en tur. Overskudd har jeg jo alltid har jeg ikke? 😆

Vi blogges da 🗣🚨

0 kommentarer

Siste innlegg