Fantastisk eller hva?

I går var det nok en dag på badestranden. Egentlig hadde vi tenkt oss en tur inn til gamle byen for å oppleve stedet, men siden været var helt fantastisk slo vi fra oss tanken ganske tidlig. På denne turen har vi virkelig ikke gjort noe annet enn å bare sappe av og nyte livet. Om vi ikke har hatt late dager på stranden har vi kost oss ved bassengkanten hjemme i villaen med grillmat og kald øl.

I går kveld dro vi en liten tur ut selv om det også var veldig seint. Jeg fikk sove en liten time også før jeg begynte å “male” trynet. Her i alcúdia er det sjeldent man finner mat etter kl 22/23 så vi måtte gå nesten halve byen for å “grabbe” noe mat, etter vi hadde vert på en bar.

 Restauranten vi rotet oss inn på såg i utgangspunktet ganske “jalla” ut, med kun “fast food” og friterte greier. Men for å være ærlig hadde de den sykeste burgeren jeg noengang har smakt! Den var så saftig at kjøttet bare falt i fra hverandre når kniven var borti, i tillegg var den utrolig smakfull og god! I går spiste vi nesten ingenting etter frokost så da var vi sjeleglade for å i det heiletatt finne noe mat som fortsatt var åpent kl 02 på en søndags natt.

Når vi var gode og mette dro vi på nabo baren som viste seg å være åpen helt fem til kl 05, fantastisk eller hva?

👌🏾

0 kommentarer

Siste innlegg