Har jeg fått meg kjærest?

Hei alle sammen 🙂 i skrivende stund ligger jeg på sengen å prøver få unna litt arbeid. De siste 2-3 ukene har jeg egentlig vert ganske mye «off line» når det kommer til alt av sosiale medier osv. Bare det å holde kontakten over telefon eller sånne «normale» steder har også ikke blitt satt like høyt på listen den siste tiden. Det spiller liksom ingen rolle hvem det er som har prøvd å fått kontakt med meg. Jobb, venner, bekjente osv.. det eneste jeg har konsentrert meg om nå er det å leve i nuet med den nye fine kjæresten min og det å FaceTime hjem.

Hvor bizzare er ikke det vel? At jeg liksom bare har hatt det så utrolig bra den siste tiden at jeg bare hat hatt øynene for en person og uansett om han sitter rett veisiden av meg å vi er sammen 24/7 så får vi liksom ikke nok av hverandre. Når vi først går inn på sosiale medier og sånne ting så er det liksom rett inn å like hverandres bilde eller sjekke den andres oppdatering, og der etter rett ut igjen uten å da bry oss om noen andre, Hahah! Vi er bare helt opp i skyene på hverandre og enda litt til. Det er nesten litt flaut ass. Men det er det her som er livet da folkens. Å kose seg så mye i hverandres selskap at man ikke «trenger» det «kunstige selskapet» som man finner på internett.

Cap Varde er en liten øy som ligger i Stillehavet Sør for Afrika. Her bor det faktisk like mange som hjemme på bondelandet mitt. Noe som er helt sinnsykt for det er ganske lite altså. Så lite som latterlige 3000 innbyggere, men på cabo verde er det i tilegg sykt mange turister da. Sånn som på ett av hotellene her så er det over 3000 hotell rom. Og det bare på det ene og da alene hotellet. og her er det veldig mange hoteller også. Man kan se mange byggeprosjekt som med tiden skal bli hotell og de som bor her mener at øya kommer til å bli den nye Miami. Noe ikke jegkanskje klare helt å se for meg for her er det egentlig veldig rolig og over hode ikke noe party sted akkuratt, men vi får se 🙂

På turen har vi kosa oss noe helt sinnsykt! Vi har spist flotte middager og drukket en hel del vin og champagne. Kjæresten var så søt å overrasket meg med photoshoot siden jeg jobber som Influencer og vi har vert på bikini beach club på dags fylla. Vi har ledd så mye at jeg har tissa i buksen opp til flere ganger og vi har drukket to sykt dårlige drinker som vi blei helt latterlig dårlig av . Vi har vert en tur inn til byen på dag tid, gått romantiske turer på stranden og møtt mange nye mennesker. Vi har solt oss på day baden både ved bassenget og den oppe på suite’n. Vi har også badet i boblebadet i suitten med mye kos og morro i tilegg til stell av både hår og sminke. Vi har ligget i sengen å sett på sol oppgang med sengekos, Vert ute på «byen» og Blitt matforgiftet.

Vi har hatt noen helt fantastiske dager her i Afrika, men det aller flotteste av alt må være at vi begge har dratt hjem som kjærester <3 <3<3 iiiik!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg