Stavanger love

I sommer har vi rukket å gjøre så vanvittig mye, både jeg og Isadora sammen, men også ting hver for oss. Men om jeg husker alt gjenstår nå å se da.. haha! Jeg kan jo først begynne med den lille "Kina-reisen" vi og jeg har hatt her hjemme i Norge.

Stranda- Stord- Stavanger- Kristiansand- Oslo- Molde- Stranda- Ålesund- Fosnavåg- Stranda

Som tidligere nevnt leide vi ett stort, fin og moderne hus i Stord. (Forrige innlegg). Hvor vi hvilte oss en dag før vi dro videre til Stavanger siden turen er ganske lang.

I Stavanger var vi først hos en venn av meg. Her hadde vi en hektisk dag på kjøpesenter hvor vi spiste god mat, shoppet og drakk sikkert hundrevis av "brain cooler" før vi avsluttet kvelden med sofakos forran tvn.

Videre dro vi til bestevenninna mi Andrine og søte "tante gullet" mitt Lucas 💕😍 her koste vi oss med barna. Og på kveldene hadde vi noe godt i glasset med fine lange prater og tok igjen alt det tapte 🙂

Jeg og Isadora hadde vannkrig med vannballonger, fant tak i noen unger som vi kunne leke med i parken. Dro på IKEA sammen med Andrine og Lucas. Og fikk besøk av tvilling søsteren hennes og den rimelige nyfødte sønnen hennes Henrik 💕

I Stavanger fikk jeg forresten noe helt maaad dårlig hud!! Jeg har som regel aldri kviser og kan ikke huske sist jeg hadde en. Men her fikk jeg utbrudd allerede første kvelden hvor jeg vasket bort ansiktet i springen. Noen mente det kan ha med vannet å gjøre å guud.. jeg fikk sjokk når det plutselig gikk opp for meg hvor forurenset vannet faktisk da er her enn hjemme :O inzaaaane!!!! Jeg var temmelig sur for å si det mildt haha!

(Bilde uten funtation)

jeg hadde i allefall pakket til meg og isadora for sikkert en hel mnd hver for oss. Selv om vi bare var i Stavanger i ca 4 dager totalt… lol. Jeg var skikkelig irritert over meg selv for all overpakkingen og alle de 100 skoene jeg hadde pakket ned til tusen forskjellige antrekk, som jeg IKKE brukte… Noe mer bortkastet tid av livet mitt har jeg aldri hatt før, det er jeg helt sikker på og all denne bagasjen irriterte meg grønn igjennom hele turen husker jeg.. lærer jo aldri heller vet du!

Tiden i Stavanger gikk relativt ganske fort og jeg skulle ønske vi fikk mye mer tid sammen. I tilegg var vi 3 voksner og 3 barn så det var ganske hektiske i seg selv for å si det sånn. Men noen utrolig hyggelig og givende dager også!! 💕💕

Kjenner jeg savner de allerede bare noen dager etter vi hadde reist 💕dere aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har virkelig ønsket at vi bodde mye nærmere men neeeida… Andrine bestemte seg for å flytte, noe som er helt Ok. Men på helt Andre siden av landet??? Really?? Koom aaan!!! Skulle trodd hun hata meg haha!

3 kommentarer

Siste innlegg