– Terningkast 6!

I går var en synnsykt laaaang dag, let me tell u that bitch!!! Isadora var hjemme fra barnehagen siden vi skulle på bukkene bruse badelandet. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfår hun var det, vi dro jo ikke før kl var 14 isch uansett. Bukkene Bruse var faktisk noe av det FETESTE jeg noensinne i hele mitt liv har sett når det kommer til forestillinger!! Om noen hadde spurt meg om jeg ville dra igjen så hadde jeg lett det. Så flinke skuespillere å så syykt kreative!! <3  Det var faktisk så dyktige at jeg måtte rett inn på FB forå følge. Kanksje de har fremtidige forestillinger med andre konsept!! :D.

 Jeg og Isadora hadde biletter til første rad, OCF. Only the best 4 the queen and princess.. Riight?? 😛 Og det angrer jeg ikke noe på. Veit det var noen som sa at vi burde sitte lengre bak men IKKE i dette tilfellet, jo lengre fremme jo bedre. Vi satt så nærme at vi kunne ta på scenen faktisk. Forestillingen varete i ca 1 time og bilettene var heller ikke så dyre, absolutt vært pengene!! Det var heletiden noe spennende som skjedde som gjorde at ungene klarte sitte stille!! Terningkast 6!I tilegg hadde de mange morsome figurer som også var til stede. Nå har jeg ordnet en spilleliste til vesla kommer hjem etterpå med sagene fra forestillingen, daamn hun kommer til å bli sååå glad da!! Gleder meg til å kunne glede henne!! 🙂 Hun var jo heelt i 100 under fremsyningen i går. Hun jublet, klappet, sang og danset nesten hele tiden. Da er det gøy å være mamma!! 🙂 <3

-Bukkene Bruse er som vanlig på vei til seters for å gjøre seg fete. Men på veien dit ser de et nytt skilt: Badeland ? 200 meter. Bukkene blir fristet til å leke i det våte element. Badeland er spennende, særlig den superkule sklia Snurre Snabel. Men så kommer det bøllete trollet og lager kaos på badelandet. Her må den største bukken Bruse ta tak! 

Forestillingen er basert på en av vår tids mest solgte barnebøker. Den passer til barn og barnslige folk i absolutt alle aldre.
Ta ikke meg, ta heller broren min!

– Nå skal jeg spise frokost, stikke ned å ta sol. Der etter stelle meg og viderepå ett møte 🙂 Vi snakkes . <3

0 kommentarer

Siste innlegg