Vi reiser til

Da folkens er vi på tur igjen som dolla mi ønsket seg i gave på hennes bursdag. Men Londontur som bestilt blir det dessverre ikke denne gang. Høsten i Norge har kommet for å bli både her og i UK i fremtiden. Etter å ha sjekket opp en hel del på været å kommet frem til en masse dårlige værmeldinger, drømmer dolla mi om varmere strender med plettfri sand! På turen ønsker vi sol, varme og ikke minst noe ista- vennlig miljø!

For meg er det viktig å vite at jenta mi har det bra og at jeg kan glede henne med et annet alternativ. Når ønskene kom på rekke og rad var det bare å hive seg rundt for å google de fineste strendene i hele Europa , men da også i tidsperioden hvor vi allerede hadde barnevakt fra før.

Etter å ha kommet frem til at alcúdia er den fineste stranden i Europa bestemte vi oss for å lande på mallorca, siden ingen av oss har vert her før. Så  dette blir spennende! Selv har jeg blitt mer og mer glad i Spania jo mer jeg var reist hit med dolla mi.  så at denne turen kommer til å bli helt topp har jeg skikkelig troen på! Mallorca er vel kanskje turistøyen nr.1 på kontinentet men det bryr vi oss ikke noe særlig om.

Nå er vi jo i den mest ideelle årstiden av alle hvor høstferien er neste uke og sommerferien allerede er forbi. Vi gleder oss masse til å se villaen vi har booket og innta badestranden med telys, grill mat, masse kjærlighet og vin.

😄

0 kommentarer

Siste innlegg