Uken som gikk

Wow.. Nok engang halvveis i denne uken også nesten. Dagene bare flyr og nå er vi alle snart ferdig med fellesferien også, hvor sykt er ikke det? Anyways.. Tilbake til forrige uke, she’ll we?

Ukens opptur: Var kjøkkenet uten tvil! (eller var det uken før der igjen…? husker ikke) Men jeg er uansett veldig fornøyd med og bli ferdig å male på kun 24 timer, men ikke sammenhengende så klart. Jeg brukte 2 dager på en måte. Men selv hvor drit lei jeg var å male og uansett hvor mye jeg prata om at både gulvet og alt annet fikk vente så har jeg faktisk de siste dagene tenkt på å male ferdig loftet. Haha! Herregud jeg er så rastløs av meg, jeg tror neimen ikke jeg har godt av det lol.  Men loftet har jeg tenkt mye på når det kommer til å bare bli ferdig med det,  for å ikke plage hodet noe mer med å stå uferdig i 100 år til liksom. Men vi får vel bare se..

Det gjenstår ikke mer enn kanskje 2 litt halv små/store vegger liksom. Det som er skikkelig drit med veggene er at jeg både må ha 3 og 4 strøk for å dekke skikkelig det mørke treet. 🤦🏼‍♀️

Og forskjellen nå forhold til før er jo at jeg har en del besøk,  noe som heller ikke kommer til å bli mindre av fremover for å si det sånn. Etter hvert vil jeg  rydde der oppe siden veldig mye står liksom rett i trappe-gangen etter siste utflytting… Men nok om det.

Noe annet som også var veldig digg var å bare være hjemme sammen med snuppa mi på fredag uten å engang tenke tanken om å kanskje dra ut!

Ukens nedtur: At sykkelen min blei stjålet fra vår private eigedom, natt til søndag. Men det gikk igrunn fint da. For bare 7 min sener etter et heftig tastaturbruk og utdypende frustrasjon på bygdas fb side fikk jeg tips om hvor den var 🎉🎉. Da tok vi flipp floppene fatt og syklet hele bygden rundt for å få den med oss hjem.. hahaha herlig! Ingen sure miner her, NEI! 😎 

Noe annet som jeg alltid nevner er også det stusslige sommerværet som får meg til å tenke på alle som bor i Bergen året rundt. Det hadde jeg ikke orket.

I tillegg har jeg vert sliten hele og over gjennomsnittet trøtt hele uka.

Også har jeg vert tom for fundation og div andre basic sminker i over en uke! Blææ🤮Ukens cravings: Kylling!! 🍗 Og da spess grillet kylling eller kyllingvinger, nam!

Ukens tanker: Veit ikke.. På lørdag var jeg ganske oppegående når jeg var sammen med venner på festligheter, uten black out. Men herregud så vanvittig sliten jeg også har vert i en uke nå pga alle de sommerglade mennesker som har fri, de sliter meg jo fullstendig ut… Hahahahahaha!! 😆

Jeg er også utrolig glad og takknemlig for å ha fått nye og nære relasjoner til 2 venninner av meg som jeg liksom aldri har hatt så mye med å gjøre tidligere. 💕 Vi har det utrolig gøy sammen og de har virkelig bidratt på å gjøre sommerdagene mine til noe helt spesiellt.

0 kommentarer

Siste innlegg