Uken som gikk

Ukens opptur: For meg er det vanskelig å velge kun en ting som var opptur i forrige uke fordi jeg veit i allefall mine favoritter.

Det ene var å få overnatting av sissy og mannen hennes hvor de også hadde med tantebarn som er en av bestisene til Isadora.

En annen ting som også var super nice var å få ryddet hele loftet og ordnet til leke rom på en og samme kveld. Selv om det var sykt mye jobb og litt av en tålmodighetsprøve.. Haha!

 

( rommet var MYE rotere enn hva som syns på det første bildet)  Før: 

Etter: 

Men det er ikke bare loftet som har fått seg en total forandring. For når jeg først er i gang så går jeg virkelig inn for mye mer enn hva mennesker normalt sett hadde gapet over. Jeg har også vasket , støvsugd og omublert rommet til snuppa. Eneste som gjenstår nå er å fikse litt på veggene, ta bort den ene kledningen som ikke skal være der, male over dørene på klesskapet og sette de tilbake igjen.  

Jeg fikk også ferdig den største delen på stua når det kommer til gulv legging. Og jeg har fått skrudd opp noen hyller, lamper + kino lerret. Å tatt ned hyller, lamper og pynte gjenstander som jeg ikke assosiert med noe positivt, for å si det sånn! Og kjøkkenet har endelig begynt å komme tilbake til det normale igjen og ikke bare ser ut som  en lagringsplass av ting som egentlig tilhørte stuen. Som nå har blitt flyttet opp på lekestua. Og alt dette på en og samme uke… Jøye meg! Hvem skulle trodd det. Men nå skjønner dere vel kanskje hvorfor jeg ikke har vert så flink på bloggen  i uken som var. Jeg  har rett og slett hatt utrolig MYE  å holde fingrene i så når jeg først satt meg ned i helgen blei jeg med engang super trøtt! Jeg har virkelig presset kroppen og testet energinivået til det ytterste.

I tillegg brukte vi hele 8 timer på shopping hele fredagen og på kvelden kl 23 når jeg var hjemme igjen dro jeg ut med noen venner. Helt frem til kl 06 og opp igjen kl 12/13.. Og da med overnatting  og besøk, Helt dø. Men jeg overlevde. 😅

Ukens nedtur: Er med handen på hjertet snakk om knappe 3-4 meter på stua som jeg ikke har blitt ferdig med å legge gulv på fordi jeg rett og slett ikke hadde nok. Det er ikke bare bare å legge og fikse ting selv så noen feilberegninger er vel sånn som hører til. Nå står liksom hele stua i litt kaos og på “vent” fordi jeg må bestille mer gulv. Og den typen jeg brukte er for øyeblikket ikke tilgjengelig på lager siden jeg på død og liv liker ting som er super populært… Æsj! 🤦🏼‍♀️🙈😅

Ukens carvings: Ja hva har jeg hatt dilla på nå…? Klementin og fruer kanskje? 😍

Ukens tanker: Det er bare typ 3 mnd igjen til jul og jeg har allerede begynt å stresset over julegaver. Haha! er det serriøst mulig liksom? hvem gjør sånn allerede nå? hahahahahah! Jeg er så sykt dårlig til å finne gaver til andre fordi jeg ikke er flink til å tenke at det faktisk finner mennesker som ikke har likens stil eller smak som meg hhaha! Er det mulig ? 😆

0 kommentarer

Siste innlegg