Til min store forskrekkelse

Hei Halloween venner! “as we speek” kom jeg akkurat hjem til venninna mi. I dag tok jeg bussen som tok hele 2 og 1/2 time til min store forskrekkelse. Vanligvis tar det jo 1 time med bil.. Daaaym!

Venninna mi bor i sentrum av Ålesund, digg er det! I det jeg er på vei inn døren er hun på vei ut. Hun skal først på en konsert som varer i ca 2 timer, før vi dra videre på halloween feiring. Hjemme hadde jeg dilemma om å ta med sminken. Men siden jeg ikke helt husker om badet var “make up vennelig”, tok jeg derfor ingen sjanse. Er det noe jeg ikke kødder med så er det bildene mine, håret og sminken. Iallfall ikke når sminke “looken” er til for en spesiell anledning. Hvor jeg faktisk har brukt mye tid og energi for å få til noe.

Som dere sikkert ser så har jeg med blogg kamera. Tidligere har jeg ikke med sånne ting på byen. Men i det siste har jeg vert skikkelig flink og ikke mistet dyre eiendeler på byen. Det er jo kjempe bra! Så i kveld blir jeg å ta en masse bilder. Og i baggen har jeg med full oppladet “ring lighte”. selfie lys til dere som ikke veit hva det er..

0 kommentarer

Siste innlegg