Tanker før leggetid

Trening: Det å starte så brått igjen med trening har virkelig vert deilig! Ikke bare har jeg kommet meg på trening hver en eneste dag helet siden tirsdag, men jeg har også rast ned hele 4 kilo siden. Trening for denne gang har virkelig vert motiverende og det har fått meg til å føle meg kjempe bra! Jeg har for førstegang på  lenge tatt treningen skikkelig seriøst, jeg syns det er gøy og ikke var det vanskelig å starte etter en ganske lang pause heller. Sånn som det bruker å være.

Mat: Mat går vel som hånd i hanske med trening noe som nå er supert for min del. Jeg prøver for det meste å holde meg til shake, for utenom middag. Jeg spiser mye mindre og har heller ingen dårlig samvittighet om jeg en dag kanskje spider en skje mer enn vanlig.  i tillegg prøver jeg slavisk å huske drikke ten min. Den hjelper så utrolig mye!

Bestevenn: Det å være så “mye” alene med Isadora syns jeg alltid er fint, selv om vi begge savner papi. De to ukene hvor vi alltid styrer alene i hjemmet bruker vi tiden på en hel annen måte enn når vi alle sammen er hjemme. Isadora vil heller være sammen med mammen sin enn med venner.  Vi tuller, tøyser og koser oss masse med skikkelig mor og datter tid. Om morgenene spiser vi en fin frokost før vi slår følge videre, hun til skolen og jeg til trening samtidig. Nå hun kommer hjem blir det middag og lekse hjelp før vi gjør hva vi enn måtte ønske. Vi finner på mye sammen og når kvelden kommer spiser vi kvelds på soverommet i mens vi ser litt tv før vi begge sover i samme seng på slutten av dagen, det er hyggelig det!

Drømmer: For tide drømmer jeg om nytt soverom, gang, loft og kjøkken. Hvilke av delene jeg drømmer mest om er vel kanskje soverommet, hvor vi tar studioet inn i ett og fikser heilt nytt “walk in closet “. Da blir det både riving og bygging av vegger, i tillegg snakker vi om å skaffe en rund “king size” seng også.. OMG!! Jeg er også utrolig keen på å fikse kjøkkenet som KUN skal bestå av marmor og gull detaljer. Men gangen med både rødt tak og gulv med zebra vegger gjør meg sinnsykt giret også!!!!

Mitt eget utseende: For tiden er jeg utrolig fornøyd med valget om å droppe det rosa håret. Misforstå  meg rett fordi jeg virkelig elsket det rosa håret, men det tok alt for mye tid og ikke minst energi bare for å opprettholde fargen. Jeg trives veldig godt med den blonde “manken”  og den passer liksom alle farger når det kommer til klær og sminke. Det er deilig! Med andre hår farger blir man liksom så låst til hvilke farger man kan gå med og ikke, for å unngå å se ut som fargekartet fra jotun! haha.

0 kommentarer

Siste innlegg