Syke dilemmaer

Slutte å bruke såpe eller slutte å bruke tannkrem? Omg tror ikke det går ann å velge engang! Men jeg tror nok jeg må si såpe! Vaske seg kan man jo alltid gjør, ikke er jeg en person som lukter noe særlig vondt om jeg selv føler jeg stinker helt forferdelig. Man kan sprøyte på seg noe god duft eller body loation. Men tennene er faktisk noe man skal ha resten av livet folkens! Den bruker vi til å spise med, snakke og kysse med. Jeg kunne virkelig ALDR levd med en dårlig morgen ånde og tann “pels” konstant liksom! Hull i tennene og tannverk? Nei veit du hva!! Og svette lukter man som regel mest selv… Så ja, jeg hadde droppet såpen.

Aldri reise eller aldri kjøpe klær igjen? Heldig jeg er som har et helt walk in rom med masse fine klær. Jeg hadde nok valgt å aldri kjøpe klær igjen, selv hvor kjipt det er å aldri kunne være oppdatert på trender.. Fysj, det hadde blitt noen jævlig instagram bilder etter hvert haha! 

Lukte vondt hele tiden eller ha dårlig ånde hele tiden? Oomg!! Er dere sånn helt seriøse nå?! Ææ… Jeg hater å lukte vondt men dårlig ånde er noe av det jævligste også. Noen ganger så forferdelig at men brekker seg! Men ja.. Det å stinke KONSTANt er enda verre for det lukter man jo på avstand, ikke bare når man kommer nærme sånn som med ånden.. Jeg velger dårlig ånde selv om det kanskje virker litt motsigelse pga hva jeg svarte på spørsmålet over, lol.

Kjæreste som er ti år eldre eller ti år yngre? Haha! 10 år eldre uten tvil! 

Aldri ha sex igjen eller ha sex to ganger om dagen hver dag? Altså.. Det å ha sex 2 ganger om dagen går fint når man har kjæreste å sånn. Men om man er singel å skal liksom “humpe” på noen 2 ganger om dagen, resten av livet må jo bli helt forferdelig! Ikke bare er man verdens største hobukk men man må også “jakte” på et ligg og i tilegg bare ta det man finner fordi man MÅ ha sex 2 ganger om dagen. baaaaahahahaahahahhaah!!! Aldri mer sex tror jeg.. Det går fint.. haha hadde jo ikke det, men heller det enn hore liksom!  

Miste en fot eller en arm? En arm i guess…Men da hadde det blitt venstre. Beina er jo de som fører deg steder og det å mangle et bein gjør jo så du enten må ha  krykke eller  rullestol. Men nå for tiden finnes det vel sånn protese men ja.. fortsatt hadde jeg ofret bort vestre arm.

Penis i panna eller vagina på haken? Vagina på haka. Den ser mye finere ut, og heller ikke så “fremtredende” med mindre man ikke får en flaggermus vagina da … djiiiiz! 

Være døv eller blind? Døv. Jeg kunne aldri forestilt meg et liv uten syn, det hadde vert forferdelig! Det er sikkert mye vanskeligere å leve uten å  se enn hva det er og være  blind. I tilegg kunne jeg aldri sett for meg et liv uten å se de menneskene jeg er glad i .

Slutte med sosiale medier nå eller alltid måtte jobbe med sosiale medier? Jeg elsker sosiale medier selv om det til tider kan bli ganske mye.

Være med på Paradise Hotel hvert år hele livet eller bo på gata? PH, jeg er ganske underholdene selv når jeg er 90.. hahahahah!

Ikke ha noe hår på kroppen eller ha mye hår på kroppen og aldri kunne barbere seg igjen? Ingen hår på kroppen. Parykk har jeg masse av i skaper, tatoverte bryn er allerede på 4 life og resten av håret barberer jeg bort uansett.

Ha tenner som kjønnshår eller ha kjønnshår som tenner? Var sykt mye sex og greier denne gangen. Men hvor udugelig hadde det ikke vert med kjønnshår som tenner? i tillegg hadde man sett ut som et misfoster .  Får bare trekke alle tennene der nede da så de aldri kommer ut igjen…. hahahah, OMG!!!!!!

0 kommentarer

Siste innlegg