Stright up retard!

Fy søren dere, for en utrolig gøyal kveld det var i går! Jeg møtte så uendelig mange hyggelige mennesker som digget kostymet mitt og som syns jeg var sinnsykt gjennomført fra topp til tå, det var så hyggelig! Mange var også “star struckt”, ville ta bilde eller bare slå av en prat. Jeg møtte noen jeg kjente fra før som jeg ikke har sett på lenge, det var fantastisk!

Da jeg ankom venninna mi dro hun som tidligere nevnt på konsert med moren sin, før hun kom tilbake etter knappe 2 timer. I mellomtiden satt jeg i leiligheten hennes hvor jeg “touchet” opp sminken, face timet kjæresten og klarte bli allergisk på en og samme tid! Da venninna mi var tilbake drakk vi litt alkohol, hørte på musikk, fikk på Halloween kostymet og sminken.

Fra leiligheten dro vi i 23:30 tiden og ved ankomst på terminalen (utestedet vi var på) , sto det mennesker allerede i kø. På terminalen var vaktene utrolig streng hvor man nærmest kunne føle at man var på “boot camp”. lol..

” hold plassen din”

“vennligst trekk tilbake”

“hva er du kledd som? du kan ikke komme inn uten kostyme”

“hold linjen”

“vent på din tur”

“du kommer ikke raskere inn med å stå der, vennligst trekk tilbake”.

var bare noen få av mange beskjeder man kunne høre fra vakte  i køen, haha! Herlighet.. Litt av et show.  Å måtte kle seg ut får å komme inn syns jeg er veldig bra! Hjemme hvor vi bor er du liksom rar om du kler deg ut på Halloween. Men kommer du uten  kostyme i storbyene er du “stright up retard” hahah.. Det er jo helt AMAZING!! 🙋🏼‍♀️

Videre tok vi en taxi til byen selv om venninna mi bor midt i sentrum, ironiskt ikke sant? På utestedet hadde de pynta lokalet med mye Halloween pynt. Det var så mange med kult kostyme i lokalet! Som blogger hadde jeg med kamera å kunne heller ikke dy meg i å spørre etter bilder, helt rått! Stemningen i lokalet var helt sinnsyk og dj var “lit AF!”.

Jeg var litt bekymret ang kostyme valget, siden Quenn har vert en veldig populær karakter etter filmen “airet”. På festen var det mange jokeren til stede men ingen andre utkledd som Quemn, heldigvis! Litt små kleint når alle joker gutta glana på og prøvde sjekke deg opp. Jeg syns også det var litt pinlig,  det virket som vi MÅTTE like hverandre bare pga forholde de to karakterene har i filmen haha..

🤪

0 kommentarer

Siste innlegg