So far so good

Hei alle flotte følgere! I natt la jeg meg igjen ganske seint fordi jeg bare skulle se en episode  og en til osv av “the real housewives of beverly hills”. Jeg har blitt helt hekta noe som ikke hjelper en døyt på nattesøvnen når en episode varer nesten en hel time. Nei guuud, kan dere tenke dere hvor trøtt jeg var i dag tidlig eller?? Omg..

Men jeg klager ikke da. Det verste jeg veit er korte episoder uansett, haha. I dag satt jeg vekkerklokka på 09 for å gripe dagen med rutiner og jobb igjen, deilig!

 I går bleika jeg håret på nytt men er fortsatt ikke 💯 fornøyd enda. Derfor tenkte jeg å ta en ny runde igjen om noen dager.  Denne karantene tilværelsen har virkelig fått meg til å gå skikkelig inn for å få hele håret i samme farge, 4 real-4real. Også da i platina blondt UTEN at noe faller av og UTEN gul toner.

 So far so good… Det er bra! 

I dag tenkte jeg å fikse meg både på håret og sminken for en gang skyld. Da føler man seg med engang mye bedre og jeg blir helt latterlig effektiv resten av dagen. I forhold til når jeg bare går rundt i jogge klær, håret i et strikk og trøtt i trynet. Er ikke det  rart eller? Men sånn fungerer altså vi kvinner.

0 kommentarer

Siste innlegg