Selvkritisk

De siste 2-3 dagene har jeg spekulert utrolig mye på hvilken makeup look jeg skal gå for  på valentines day. Ikke sånn typisk hverdags look som jeg skal gå med ut for døren men mer sånn instagram look, om dere skjønner hva jeg mener? 

Jeg hadde liksom en ide i hode på hva jeg ville legge men så er  jeg jo ikke så veldig flink til akk det jeg hadde tenkt til å lage. Noe jeg også syns er litt skummelt.. Å hå utenfor egen komfortsone liksom, hva om man faller? Det verste må jo vær å faktisk prøve seg litt på “dypt” vann og der etter bli  slaktet og bombadert med kritikk fra andre? Ikke at det har skjedd meg heller tvert om. Men du skjønner sant? 🙈Men hvem veit? Jeg sa jo at jeg aldri kunne body paint heller men det var jo helt til jeg faktisk satt meg ned å la den berømte “pink panter” looken min. Den er jeg også faktisk ganske fordøyd med og jeg tror nok jeg er mye flinkere til syvende og sist enn hva jeg selv innbiller meg. En ting er å prøve hvor man selv ser at det ikke funker men jeg prøver ikke engang å er heller noe helt sinnsykt selvkritisk istede, lol. Ganske dumt egentlig for jeg setter bare “sperringer” for meg selv.

Jeg kan nok mye mer enn hva jeg selv tror bare at jeg ikke legger så ofte makeup looker sånn generelt. Jeg skulle vel egentlig ønske jeg brukte mye mer av talentet mitt sånn enn hva jeg har gjort frem til nå, noe jeg faktisk har kjempe lyst til å prøve på fremover også.

Er det noe andre her som også føler det sånn som meg noen ganger? At det å gå uten for egen komfort sone er skummelt…

0 kommentarer

Siste innlegg