Se min Halloween outfit

Hei alle sammen og beklager for et veldig seint innlegg ! I går prøvde jeg å legge meg mye tidligere enn vanlig for å virkelig bli uthvilt til i dag, noe jeg følte at jeg fikk til også..? I dag har jeg vert på trening, noe som gikk veldig fint. Det er så deilig når man føler man får noe skikkelig ut av den, sånn som både i går og i dag. allmenntilstanden min for øyeblikket er ganske skrøpelig. Jeg er både støl i rompe og bein. Nå kjenner jeg at ting virkelig begynner å ta form der bak.. Sexy!!

I dag har jeg og isadora tatt helt av på butikken hvor vi har kjøpt inn mye skummel ute deko til Halloween dagen kommer. Isadora ville jo igrun ikke ha noen ting fordi hun syns det var skummelt. Men jeg kjøpte inn en hel “shitt load” fordi om hahahahhaha!! Men det tenkte jeg å video vlogge for dere en annen dag.

Nå skal jeg “grabbe” noe mat i kjøleskapet. Isadora er uten å leker med venner og har det fint! I dag har kostymet til denne familien endelig kommet. Ikke en eneste dag for tidlig!! Jeg og Isadora har bestilt samme kostyme så vi begge blir å matche papin.

For øyeblikket sitter jeg å gjør om litt kostymet mitt siden det ikke var helt sånn jeg ønsket å ha det. Er det noen som gjetter riktig på hva eller hvem vi skal kle oss ut som på Halloween??  

0 kommentarer

Siste innlegg