På godt og vondt

Hei følgere! For en dag, for ett vær og for en temperatur da! Det å komme hele veien fra spania og hjem til kalde Norge er både godt og vondt. Mallorca nå for meg virker som en evighet siden, selv om det er mindre enn en uke. Det er jammen godt å komme hjem nå.

Her hjemme har vi nylig truffet minusgradene, noe som merkes kraftig i huset hvor varmepumpen har vert av igjennom hele reisen vår, omg.. driit kaldt!. Jeg er langt ifra en “høst/vinter kinda girl” men når solen er på himmelen om dagen og det er skikkelig stjerneskinn på nattestid kan man virkelig ikke klage på de fine høst kveldene, det er så fint!

Borte bra men hjemme best, det er helt sikkert! Igjennom hele turen vår har vi ligget i dårlige senger som er separert på midten. Det funker jo dårlig på romantisk ferie eller? Det å plassere enkeltsanger i en villa og på delux dobbeltrom i haugesund er jo bare helt på tryne da lol. Tror vi har sovet kun en natt i skikkelig dobbeltseng og det var da vi landet i oslo, det hotellrommet og sengen var digg! Men med tanke på omstendighetene med seperate senger igjennom turen var det ekstremt godt å komme hjem til king size sengen som står på soverommet.

For tiden fryser jeg skikkelig på beina! Vi har fyrt i peisen hver en eneste dag siden vi kom hjem og endelig kan jeg si at både vegger og gulv har begynt å bli varme. Jeg husker så sykt godt første dag jeg skulle gå på kjøkkengulvet. Da trodde jeg at vi hadde lekkasje eller noe, for sokkene mine var helt bløte… trodde jeg.. Men gulvet var bare kaldt, det er sykt ikke sant?

Her på vestlandet kan det bli helt ned i 30 minus på vinterstid så jeg kan ikke akkurat si jeg gleder meg så veldig til snøen kommer, tvert i mot. Jeg kjenner jeg små lengter litt allerede etter sol og varme. Stranden i mallorca var helt “priceless”, vi blir gjerne å ta med isadora dit!

I helgen har jeg vert skikkelig i “helge modus” for engangskyld, det er deilig! ATM sitter jeg i sengen og skal til å jobbe litt i mens jeg varmer beina. Isadora er på besøk hos en venninne nå og kjæresten er ute for å legge om dekk på bilde.

Vi får se hvor lenge vi klare å holde oss hjemme for denne gang. Men neste gang har vi sykt lyst å ta med Isadora også 😍

0 kommentarer

Siste innlegg