Når mennesker som ikke liker deg stalker deg..

Altså.. Her sier vel overskriften alt uten at jeg trenger å utdyper så forferdelig mye mer, men hallo folkens. Dagen i går den var  jævlig fin eller hele helgen var døds fin faktisk.

På fredag fikk jeg besøk av en venninne fra nabokommunen hvor vi inviterte noen venner hjem i sol veggen før vi dro videre til en kompis. Hos han hadde vi det gøy og ute var det utrolig god stemning som sto i taket! På nach ente vi i topp etasjen og kl 08 fortsatte vi festen hjemme hos meg. 

På lørdag våknet jeg kl 10 hvor  jeg gikk i dusjen, spiste litt, sminket meg i mens jeg kosa meg med god musikk og noe digg i glasset. Senere la jeg meg ut i sola å venta på en kompis før vi dro videre til en annen som jeg kjenner.

Hvor vanvittig deilig er det ikke når solen virkelig skinner? Det merkes også på alle sommerglade menneskene for ute i går var det altså helt stappfullt, så fullt at de begynte å nekte folk for inngang. På vors satt vi ute under en paviljong hvor den ene ramla inn etter den andre og til slutt var vi vel omtrent ca 20 stykker eller noe.  

I kebab køen på vei hjem møtte jeg noen som sto å bråket med to jenter som jeg kjenner. De sto visst å sneik i køen og klikka helt i vinkel når andre gjorde de bemerket på det og at det heller ikke var greit. Så hva tror dere skjedde da? 

Joooda…  Da skulle jentene jeg aldri har sett før liksom “ta meg” og de visste jo tydligvis hvem jeg var siden når de først skulle “disse” meg så var det å snakke dritt om bloggen min, stilen min og hvor provoserende alt jeg legger ut er . Baaaahahah virkelig?? Gett the fuck otta here! lool.. Ikke nok med det men etter de hadde dratt kom de tilbake og LØP ut av bilen mot meg, snakk om å tro de hadde sjans hahahah!! I was untouchable og det var like gøy å se enda en runde hvor de dreit seg loddrett ut og blei forvist fra stedet. 

Om noen i det heiletatt tror de virkelig kan fornærme meg på noen som helst måte med å kritisere meg som person, utseendet mitt eller hva  jeg gjør så tar man temmelig feil. i 30 år har jeg fått servert samme pisset om og om igjen.. Tror man virkelig at jeg tar det til meg? Da hadde jeg forandret meg, noe jeg heller ikke har gjort. Skulle nesten tro at samfunnet hadde skjønt dette “by now“.

Men sånnt skjer når du ikke vil være venner med mennesker som stalker deg. De sitter vel og leser dette innlegget også nå, noe som er helt ok. Mer trafikk til bloggen og bank kontoen min…. Hurraaaa.🎉🎉 

 

!Patetisk!🐒💩

Etter jeg hadde blitt kjørt hjem av en nabo, kledd meg om, klar for natta og hadde sovet sikkert bare en liten halv time. Kom det plutselig mennesker rennende inn dørene med telefonen min og greier. Kan ikke huske så veldig mye mer etter det faktisk. Men Good times!! 🎉🎉🎉

0 kommentarer

Siste innlegg