Må vi ta oss sammen?

Hei fan’sen min 🙋🏼‍♀️ haha.. Dere vil virkelig ikke tro hva vi har funnet på å gjøre nå. I dag har vi vert hjemme, Isadora har hatt masse besøk og til slutt dro henne på overnatting. Jeg og kjæresten dro der etter på photoshoot og nå har vi havnet i Ålesund av alle ting. Kl 18 luftet jeg tanken for kjæresten om vi ikke skulle finne på noe. Nå har vi begge vert hjemme lenge, vi har ligget syke og formen er ikke hundre prosent stabil enda men jeg er drit lei av å være hjemme nå. Hjemme har vi ligget i nesten 2 uker og jeg har kjent mye på følelsen av å komme meg ut og finne på noe hyggelig med kjæresten. Hjemme er det utrolig stille når Isadora ikke er til stede uansett og hjemme er vi utrolig mye ellers også.. Så “why not??”

Her i ålesund er det konsert hvor “green day” spiller på arenaen. Men dit blir vi ikke å dra. I Ålesund har vi tatt oss inn på et fint “deluxe double” rom, som ligger ved havet. Og videre har vi reservert bord på Zuuma grill-sushi-fusion hvor vi tenker spise en utrolig god middag med noe vanvittig deilig og godt i glasset. Herreguud så vi gleder oss!

Det er som kjæresten sier “det er så utrolig fint å være sammen med deg dolla mi. Vi koser oss liksom alltid og i tillegg er vi begge veldig spontane”. Det å være spontan.. er det så ille som mange liksom skal på peke hele tiden? må vi skjerpe oss?  “hell 2 the no!”

Når man er spontan lever man livet på ekte!  💁🏼‍♀️

2 kommentarer

Siste innlegg