Jeg svarer på sykt teite dilemmaer

 

INGEN SOM MØTER I BRYLUPPET DITT ELLER INGEN SOM MØTER I BEGRAVELSEN? Altså når man dør ( om man er heldig å få leve så lenge) er det en stor sjanse for at de fleste på din alder eller av de du faktisk kjenner selv har tatt kvelden.

Eller ligger senil og gammel uviten om at de egentlig er på et gamlehjem? hahah . Ville nok hatt alle i bryllupet mitt ja. Men har egentlig planer om å kjøre “solo” livet ut nå . 💁🏼‍♀️

VÆRE KONSTANT BRISEN RESTEN AV LIVET ELLER VÆRE DRITINGS FREDAG 17:00 TIL SØNDAG 17:00 HVER HELG? Jeg hadde nok gått for å vær drita fredag kl 17:00 til søndag kl 17:00. Brisen som alene mor i ukedagene hadde nok ikke funket. Og brisen hver dag er jo ganske skummelt? Da kan man vel kalle seg alkoholiker, eller?

Men det å være dritings hele helgen ut hadde vert helt forferdelig med min sinnsykt irriterende black out! 🤦🏼‍♀️

 

Å IKKE KUNNE LESE ELLER IKKE KUNNE SKRIVE RESTEN AV LIVET? Oi nå spørr du godt her! Men lese uten tvil! Lese bruker man jo hele tiden for å liksom komme seg videre her i livet. Hadde sugd brunost om jeg hadde gått meg vill med et kart men ikke kunne lest det. Hahaha! Lese må man liksom kunne for å være mye selvstendig.

Og ikke kunne skrive hadde ikke vert et så stort problem siden jeg lever av munndiare. Hadde bare tatt opp telefonen å terrorisert alle jeg skulle gi beskjed til hahah! Og om jeg absolutt på død og liv skulle skrevet noe viktig kunne jeg spurt familien eller en venn liksom 🤷🏼‍♀️.

SE UT SOM MARILYN MANSON ELLER BO MED SIV JENSEN? Usj! Marilyn M er så vanvittig fæl! Husker jeg fikk mareritt av å se på han som liten.

Jeg og Siv hadde nok kost oss med Arne Brenmo og prosecco på tak terrasse  🥂. 

 

SPISE BEGGE TOMLENE DINE ELLER ETT AV ØYNENE DINE? Jeg hadde serr ofret ett øye! Selv hvor forferdelig det hadde vert så hadde det ikke syns for omverden. Viss jeg hadde erstattet det med et glassøye mener jeg.

Uten tomler hadde jeg jo blitt ganske handycappet mtp moterikken i hendene og det hadde begrenset mye på ting jeg hadde klart å gjøre selv. I tillegg til at alle hadde sett at jeg ikke hadde hatt tomler. Ett glassøye er det ingen som ser. 👀

 

ALDRI MER SEX IGJEN ELLER ALDRI MER TRENE/IDRETT? Vanskelig siden jeg liksom er en av de som legger sykt fort på meg om jeg ikke er i aktivitet eller spiser “rett”. Men som oftest når jeg går ned i vekt eller skal holde formen er det kostholdet og mengden av mat jeg forandrer på. Trening er sykt gørr men jeg hadde nok klart meg uten også.

Det å ligge er jo godt det også men det er noe jeg egentlig ikke tenker noe på og som jeg til vanlig klarer meg fint uten. Men tanken på ALDRI-ALDRI mer funker ikke. Hahahahaa! 

Men er ganske usikker for vil jo se strøm og fin ut når jeg er 60 liksom. Da MÅ jeg jo ha trent jevnlig! 💪🏾

 

( Denne må dere se! Jeg har fått helt dilla👇🏾) 

 

ALDRI LIGGE MED NOEN ELLER LIGGE MED ALLE? ÆSJ! Jeg er kresen så det hadde aldri blitt sistnevnte. Det finnes flere stygge enn fine desverre😭🤫.

Syns dog det er viktig å vite sin egen verdi, ikke alle fortjener å ligge med deg 💯. 

 

ALDRI KLIPPE HÅRET ELLER ALLTID VÆRE SKALLET? Aldri klippe håret helt klart. Jeg som er så forfengelig hadde ikke hatt noe prob med å fikse hårfrisyrer osv.

Litt stress når det er milevis men hadde nok fått orden på det, bare se på rapunzel!💇🏼‍♀️

 

VÆRE OVERBEVIST OM AT DU KOMMER TIL Å DØ HVER DAG ELLER VITE DU SKAL DØ OM 10 ÅR? Om 10 år er jeg bare 40 og har heller sikkert ikke eldres en dag! Men å gå rundt å tro man skal dø hver dag må vêr utrolig slitsomt, ikke bare for en selv men også de som er rundt. 

Men jeg hadde nok klart å slå av den bryteren igjennom dagen og sikkert trodd jeg skulle dø hver gang jeg begynner å tenke før legge tid. LoOOOOOOoL!

Mange på nattesøvn hadde spist me levende men det gjør den jo allerede uansett, hahahaha!  😭😂

0 kommentarer

Siste innlegg