jeg skal i retten

Hei folkens. i dag har det gått en del spekulasjoner på hvorfor man kunne se en politibil utenfor huset våres, der jeg sto med noen papir i hendene og måtte signere med to politifolk. her på bondelandet er menneskene skikkelig nysgjerrige skal jeg si deg og de aller fleste tenker jo absolutt det verste med engang. har hun fått bot? skal hun arresteres? har hun mistet datteren? må hun tvangsselge huset? bilen?  hva har skjedd nå?, altså listen er lang og spekulasjonene bare går og går. plutselig har ett egg blitt om til “5 høns”, akkurat derfor velger jeg å skrive om det offentlig nå. for da slipper jeg falske rykter og jævlig mye snakk. det er bare extrem unødvendig og ikke minst tullete, det finner jeg meg ikke i!

jeg har i mange år ikke hatt postkasse, ja faktisk helt siden jeg flyttet inn her for 5/6 år siden, så alt av post har kommet hjem til mamma og pappa. jeg har lenge tenkt på å skaffe post kasse men etter som at jeg er en “bygde kjendis” og jeg får så mange spons pakker er jeg ikke interessert i at andre skal ned i min postkasse for å både lese brev eller stjele pakker. anyways… i ca 2 mnd nå har vi skaffet oss post pox da så de som har den gamle adressen får brevene sine i retur.

saken som har kommet opp i retten har vel strengt talt ingenting med meg å gjøre og ikke husker jeg helt hva som skjedde. måtte også tenke meg noe helt sinnsykt etter for å “kjenne igjen” navnet på brevet, haha. jeg var bare sykt uheldig som var til stede på gaten sammen med personen når ting skjedde liksom. så da har vi i allfall fått oppklart alt dette dramaet som foregår opp i topp lokket på rykte-sprederene, ok? ja flott.

👌🏾

0 kommentarer

Siste innlegg