Jeg er både sprø og urealistisk

Hei kjære følgere og herreguud så jeg har savnet dere! De siste to dagene har vert helt sinnsyke, derfor har jeg også ikke gjort jobben min på noen fronter. Jeg har rett og slett tatt fri fra alt men også sittet igjen med utrolig dårlig samvittighet for det. Derfor har jeg også nå i dag sminket meg og fikset håret kun for dere så dere fikk klikket dere inn på et fresht ansikt, var ikke det hyggelig?

Mitt mål med hytta var å få ferdig absolutt alt på to dager, noe mange såg på som urealistisk og sprøtt,  jeg skjønner det. Men for det første så er jeg både sprø og dronning av å klare realisere det urealistiske ting så her har jo alt gått som hånd i hanske, hahah! Vi nådde målet med både pakking, flytting og nedvask på under 48 timer, herreguud så sprøtt. Ikke bare fikk vi unna alt dette på 2 dager men da i tillegg med et sykt barn.

I går kom vi hjem i 23 tiden og deilig var det! Jeg er bare overlykkelig over å være ferdig med det dumme huset, den tafatte megleren som ikke gir kompensasjon for noe og de sinnsykt irriterende eierne som tar over på mandag.

‼️MÅTTE DET RÅTNE TAKET FALLE I HODET PÅ DE‼️

This queen is NOT happy..

0 kommentarer

Siste innlegg