Jævlig falsk

Hahahahha.. Folkens, hva kan jeg si? Jeg er like trøtt som det slappe trynet mitt som presset frem et jævla falskt smil til kveldens siste bilde, lol. Nå er jeg så sliten av dagen i dag som endte med å vare mye lengre enn planlagt på shopping at selv vippe-limen har begynt å beyle vippene liksom, haha! Herregud så jævla krise, omg….

Er det noe jeg aldri lærer så er det at sky høye hæler og shopping ikke er en god ide over hode what so ever! Skjønne liksom ikke hvorfor jeg går i samme fella hele tiden? Hvor blond kan man bli? Virker som alt av fornuft bare blir igjen i huset i det man bikker dørstokken, Fuck det å være spontan da.. Æææ-h!  Sykt irr men herreguuud så jævla flawless jeg såg ut også da, der jeg trippa med mine høye hæler rundt på betong gulvet over 6 t timer ish. Moa i seg selv er jo så sinnsykt stor at halve hadde vert nok. 

Ikke fant jeg noen klær jeg hadde lyst på heller. Hadde liksom sett for meg glitter og paljetter hele veien men det nærmeste jeg kom var skinnende knapper liksom, hahahah! Nei-guuuud så kjedlige plagg det var i butikken sånn akk nå, i tilegg var det bare nøytrale farger. Altså alt annen enn hva min personlighet stråler liksom, men det er også igrunn helt ok. Vi hadde det sykt hyggelig uansett og i klesskapet har jeg jo en drøss av fine kjoler anyways.. , men det blir en god stund til jeg gidder butikk shopping igjen for å si det sånn…. Liker best nett shopping jeg. 🙈

 

0 kommentarer

Siste innlegg