Ikke så veldig spontant likevel?

Hei og god morgen alle mine morgenfugler ! Nå har kl akkurat passert 08 og vi har allerede kommet oss på fergen til molde. Snakk om omvending på det å klare stå opp om morgenen da. Vi som alltid pleier å være seint ute, har både i dag som i går vert akkuratt helt prises. wow.. hva skjer nå liksom?

Men det å være “natteravn” å stå opp tidlig har sin egen pris, i allefall for min del. For der det er lite søvn fører det også med extrem poser under øynene, gud hjelpe meg! Selv om ingen andre enn meg kan se det lol. Nå gleder jeg meg bare til å komme til hotellet så jeg kan hvile litt å få på dagens maske, Haha!

Jeg kan vel selv tenke meg at det nå er et par av dere som river seg i håret av irritasjon å jamrer og skriker for at vi har valgt å dra på spontantur nå igjen. Men helt ærlig var turen ikke så veldig spontan likevel, du kan ta det helt med ro. Dette er faktisk noe vi har visst om gange lenge men bare “utsatt”, eneste som skjedde nå var at det kom så vanvittig brått på. Men gøy blir det jo uansett.

🙋🏼‍♀️

0 kommentarer

Siste innlegg