Ikke lenger på topplisten

Hei og god lørdag alle sammen. Har vi det bra i dag eller? For min del er jeg mer uthvilt enn hva jeg har vert på lenge nå, og digg er det.

Nå har jeg ikke oppdatert bloggen på 2 dager og det merkes veldig godt på trafikken her inne også. Jeg kan ikke huske sist jeg ikke nådde opp på topp listen av alle bloggene her i Norge. Det må iallfall være fryktelig mange år siden sist, for det har ikke skjedd så lenge jeg har hatt denne bloggen. Men i dag skjedde det.. Haha. Ordentlig trist men også veldig pinlig om jeg skal være ærlig, men det var virkelig ikke mange tall i mellom før jeg hadde nådd listen i det heletatt. Men la oss bare si at trafikken har vert ganske lav men det skjønne jeg jo også for her har det stått helt stille.

Tilfeller som dette viser jo bare hvor utrolig viktig det er å oppdatere bloggen jevnlig, opp til flere ganger hver en eneste dag.  Så til dere som tror man bare kan slappe av eller ta seg fri en hel dag eller to så er dette et bevis på at det ikke stemmer, over hode. Eller de som vil kan jo det men man kommer ikke langt med å gjøre det iallfall. 

Heldigvis for min del så veit jeg at denne lave trafikken ikke varer for da hadde jeg faktisk blitt veldig lei meg. Men det kunne den gjort hadde jeg ikke vert så consistent. Jeg liker jo å blogge også så… ja. what ever liksom lol. 

Jeg har også fått en rekke spørsmål fra dere som følger meg på insta og snap siden jeg nylig var på en vanvittig stor yacht. Alt dette kommer etter hvert i et annet innlegg. Gled dere <3

0 kommentarer

Siste innlegg