i fjor var jeg en bitch

 Jeg kom til å tenke på en ting, noe  jeg var helt forferdelig latterlig dårlig på i hele fjor. Og det er at i år skal jeg virkelig være flink til å svare alle som tar seg tid og ikke minst bryet til å gratulere meg med dagen! I fjor var jeg en bitch…. men ikke med vilje da. Tanken var jo å takke fint for alt som “poppet” inn, men til slutt utsatte jeg det så innmari lenge at jeg faktisk innsåg selv at det nå var “for seint”. Det er jo jævlig kleint å begynne takke og svare alle i både en og to mnd i etter kant… ikke sant vel?

Det samme skjedde jo med alle hilsenene vi fikk da vi forlovet oss også, men takk gud for at jeg har en så flott og ikke minst oppegående mann som ikke er like opptatt i alle døgnets tider. Han tok ansvar å takket alle for gratulasjonene, noe som var veldig fint. Da blei jeg glad!

Så da har jeg nå inngått en avtale med dere hvor jeg lover å både være tiljengelig, men ikke minst aktiv for dere helt fra 00 i dag og til 00 i morgen kveld! Men la meg gi dere helt inn med t-skje nå… For i hele 24 timer skal jeg være så flink, hyggelig men ikke minst takknemmelig for alle som tar seg tid og bryderiet med å gratulere meg og ikke vær sånn som jeg var i fjor. Det var flaut! For en bitch liksom… uuh…! 🙄

SORRY!

STORT kyss!! 💋👇🏾

0 kommentarer

Siste innlegg