Dette bruker jeg for å ikke bli skalla!

 

ANNONSE – Affiliatelinker til Blivakker

Etterspørselen om hvordan jeg får så utrolig blondt hår når jeg i utgangspunktet er helt mørk. Er et spørsmål som dukker opp hele tiden i private meldinger eller når jeg møter mennesker face to face.

Men etterfulgt kommer også spørsmålet om hvordan jeg klare å bevare håret så det ikke detter av når det er på sitt aller verste, sånn som akkurat nå!

Det er jo ingen hemmelighet at håret mitt nå er helt krise hvor jeg nesten ikke tørr å børste, vaske eller føne håret mitt mer enn en gang i uka 🤯.

Jeg kurer det ekstremt mye, har opp i leave in krem og oljer tuppene i fra her og til månen. #NoCap! 

Og her er altså produktene jeg bruker akkurat nå for å redde hele “manken” på hodet!!! 😭 Desse produktene er for EXTREMT skadet og slitt hår. Nå også på tilbud. 👇🏾 

 

💥Dobbelklikk på bildet for å komme til produktet💥

 

1. Redken extrem shampoo.  Bare at den heter extreme sier jo i seg selv hvor utrolig reparerende den er også lukter den sykt godt! 

2. Redken ekstrem balsam. Hører jo til sjampoen og er extrem god på slitt, tørt og skadet hår! Selv liker jeg å ha den i 5 min før jeg så skyller den ut.

3.Anti breake leave in cream.  Jeg hadde seriøst dødd om det ikke var for denne leave in kremen. Ikke bar er den varme beskyttende men den hjelper også håret så det ikke brekker av i tuppene. Duften er deilig og håret etterlates silkemyk og sterkt. 

 4. Ekstrem kur. Ja hva skulle vi gjort uten en super god hårkur som faktisk fungerer? Uten det hadde de fleste ikke sett ut på håret tror jeg! Denne kuren metter håret og hjelper med å gjenoppbygge sellene. Den styrker håret, gir det rikelig med vitaminer og mineraler. I tillegg som den forebygger slitasje, tørre og splittede tupper!

 Den stimulerer håret så det vokser litt fortere og etterlates utrolig mykt og skinnende!

 Noen ganger lar jeg den virke i 20 min. I mens i andre tilfeller sove jeg med den til dagen etter. Og andre ganger drar jeg den ut i tuppene før føning og lar den virke helt til neste gang jeg skal vaske håret.   

5-6 extrem sjampoo og balsam. Akkurat i samme type som nevnt øverst. Bare i større flaske til de som måtte ønske det. 💕

0 kommentarer

Siste innlegg