Glow up Norge

Det å ha en blogg når man selv ikke har det helt topp er ganske krevende og ikke minst vanskelig. Det er krevende fordi en blogg skal være hyggelig å lese. Den skal være inspirerende, munter og man må alltid være på! Man må oppdatere den hver dag, også opp til flere ganger daglig. 

Men hvordan gjør man det når man ikke helt føler lysten selv? Lysten på å smile, lysten på å le eller lysten på å dele…. Når perioden er kjip blir også innleggene veldig der etter. I denne omgang tenker jeg å prøve opprettholde bloggen, plasseringen og ikke minst leserne. Når man først “ramler” litt av er det vanskelig å få plattformen opp å gå igjen sånn som den pleier. Går det en dag uten innhold tar det i alfall 2 uker å bygge den opp igjen om ikke mer. Da kan dere tenke dere selv hva 1, 2, 3 dager eller en uke gjør med bloggen. Skikkelig ødeleggende er det!

Uansett… I dag har jeg ikke gjort så veldig mye annerledes enn i går, for uten om å være hjemme hele dagen og da alene… Jeg har holdt sengen for uten toalettbesøk og lufting av hunden. Appetitten er enda ikke til stede og jeg har sett litt på Glow up Norge.

0 kommentarer

Siste innlegg