Dette visste du ikke

Fem minutter etter at du har våknet, har du glemt halvparten av drømmen din. Og uansett hvor mye du prøver å huske hva hele situasjonen gikk ut på er det borte like fort som det kom.

Drømmene kan gi deg svar på viktige ting i livet. Derfor kan det være lurt å både legge merke til detaljer i drømmene og i tillegg begynne tyde dem med engang du våkner. For de spesielt interesserte kan du ha en penn og en liten bok ved nattbordet som du skriver alle drømmene dine i. Kanskje ser du et mønster i gjentatte drømmer og til slutt klare å finne ut ut hva underbevisst heten din prøver å fortelle deg. Drømmer henger stort sett sammen mye med ditt daglige liv, bare på et mye dypere nivå. 

Blinde mennesker drømmer også! Hvor utrolig vakkert må ikke det være for de? Det er vel den eneste gangene de kan se noe som helst i livet..

Mange forbinder mareritt og vonde drømmer med noe negativt. Men egentlig vil mareritt deg bare godt selv hvor skremmende det virkelig kan oppfattes til tider. Mareritt er med på å regulere vanskelige  følelser og er også et bevis at reguleringsprosessen har feilet når det kommer til akkurat dette.

Menn drømmer 70% om andre menn. Selv hvor ironisk dette sikkert høres ut. lol.

Lukt er med på å påvirke drømmene dine. Lukten av blomster påvirker drømmene dine positivt, mens lukten av svovel påvirker drømmene negativt.  

Erotiske drømmer kan fortelle noe om forholdet ditt, om partneren din eller om deg selv. Dette kan bety mange ting faktisk.  Det å drømme at du er utro, trenger ikke å bety at du vil gjøre noe seksuelt med den personen på ordentlig. Det kan rett og slett bety at personen har noen kvaliteter du selv skulle ønske at du hadde. Hvis denne personen er en du ikke liker, kan det bety at du behandler deg selv dårlig. Det spørs hvordan du ser personen og forholdet dere i mellom, dette kan være veldig individuelt. Utroskap i drømme kan også bety at du bør pleie eller utvikle forholdet ditt mer. Om du har erotiske drømmer ofte kan dette ha noe med liggestillingen du ligger i, lol.

0 kommentarer

Siste innlegg