Dette gjorde jeg dagen der på

 

Heisann søtsak! I skrivende stund kom vi akkurat hjem fra badestranden hvor vi så og si var de eneste tilstede. Veit liksom ikke helt hvorfor mennesker ikke er mye flinkere til å nyte det fine været ute når det først er her. Men kanskje fordi mange automatisk tenker at det nå i dag er kaldt ute fordi det ikke var særlig i går, med både vind og regn.

Selv om solen ikke skimtet for hele dagen i går så var det fortsatt 20 grader ute. Snuppa mi ville hjem tidligere fra hyttetur noe jeg også var veldig glad for, siden jeg egentlig bare satt hjemme- kjedet meg og ventet på at henne skulle komme hjem. 

I går dro vi på en lang sykkeltur. Først på stadion så hjem til bestevenninna i helsemvika og videre på badestranden. Der fant vi krabbe, blåskjell og mange fine steiner. Før vi videre dro hjemme

 På sykkeltur var vi i 4-5 timer  i shorts og bikini dagen der på også.. Tenk på det. Men formen min var fin den. Også fikk jeg svettet ut all dritten i kroppen så det var igrunn bare vinn-vinn for min del. 

Utrolig deilig å ikke bare sitte inne å sture hele dagen også syns jeg. Men gud hjelpe meg så trøtte, slitne og ikke minst hungry vi var da vi kom hjem, lol!  

 

0 kommentarer

Siste innlegg