Den som maser mest akkurat nå

I dag startet vi dagen med å lage oss en ordentlig god frokost som vi også spiste på stua. Det har vi sikkert ikke gjort på en evighet siden bordet har vert ganske fullt med mye greier og jeg har ikke engang orket å ta tak i det.

 I går omublert vi en god del i stuen og rydda ordentlig sånn vi skulle ha det ekstra hyggelig i dag tidlig og videre mot påsken som nå allerede er i neste uke. 

I skrivende stund kom vi akkurat en tur hjem fra lekeplassen, der var det ingen mennesker. Der var det både litt vått og regn i luften. Men det stopper ikke oss for vi har nemlig noe som heter regnklær. For tiden er det så utrolig fint å legge seg når Isadora hver kveld på peker hvor utrolig gøy hun har hatt det hver en eneste dag og hvor heldig hun selv syns hun er som har en mamma som er med å leker hele tiden når hun ikke har søsken. 😂

Det er ingenting som er bedre enn det. Jeg elsker jo å bruke tide med henne. Og ikke er det noe stress å jobbe hjemme fra heller for den jenta har forståelse for at mamma må jobbe hun også. Sånn som nå sitter hun å koser deg med fargeleggingen og musikk i mens jeg sitter i en stol å jobber. Den som maser mest akkurat nå er bikkja liksom haha!  Etter på skal vi både lage hytte og leke “gulvet er lava” før det blir busse lalle tid.

💕Jeg er heldigst i verden💕

0 kommentarer

Siste innlegg