Borte før man rekker å blunke

Hei alle vakre mennesker! Er dere like klar som meg for denne flotte tirsdagen? 

Været er stabilt og deilig er det, men det eneste som plage meg er at det blir så utrolig fort og ikke minst tidlig mørkt ute.  Det er liksom mørkt når jeg legger meg, når jeg våkner og bare etter noen timer våken har mørket lagt seg igjen på nytt. 

Altså nå har ikke jeg vert så veldig flink til å ikke legge med ned på noen timer siden jeg sover så sinnsykt lite om nettene. Isadora tar hele sengen, bikkja skal ut hele tiden og tankene mine holde hodet mitt våken hele tiden!! But What else’s new? aaait?!I dag har jeg ditchet sminken og alt som innebærer glam. Det er deilig det også og i tillegg veldig viktig. Det å være for avhengig av åssen man ser ut eller tar seg ut er heller ikke bra, det kan fort gå i hode på enn og man mister litt av hvilke verdier som er viktig og ikke. Det er viktig å kunne være tilfreds med seg selv akkurat sånn som man er. Pynt og glam er fint til sin tid men det er chille dager uten noen ting også. Det gjelder like mye gutter som jenter altså! ☺️

Nå har jeg sittet å jobbet en gid stund hvor jeg er glad over egen innsats. I tilegg har jeg rukket å svart på to spennende mail som jeg nesten ikke kan vente med å få respons på faktisk!Nå er Isadora hjemme i hvert øyeblikk og da blir jobb lagt litt på hyllen. Jeg tenkte vi kunne ta oss en tur ut i den hvite snøen. I morgen er fet meldt mildvær igjen så da regner vel det meste bort før man rekker å blunke også!

0 kommentarer

Siste innlegg