Bimbo-sminkedukke

Det mange av dere sikkert ikke visste om meg er at jeg tidligere har vert en skikkelig snowboard babe. Jeg var jenta som hang med gutta i snowboard parken og som tok back flip til allés forbauselse. Nok en gang blei jeg forhåndsdømt som en bimbo sminkedukke som ikke kan noen ting. Og gudene må vite hvor ofte jeg har forsvart akkurat den “tittelen” der,  som går på utseendet VS personligheten min! Personligheta messing er jeg egentlig ikke så veldig jålete av meg. Jeg liker å drive med sport, få møkk på hendene og har liksom alltid vert en av “gutta”. Selv om jeg ser knall bra ut.

Anyways… For øyeblikket er jeg på utkikk etter et nytt snowboard, og det er ikke bare bare skal jeg si deg! Jeg har jo allerede ett bilde i hode på hvordan jeg ønsker og tenker at snowboardet mitt skal se ut. Jeg tar ikke i bruk hva som helst og det er akkurat dette som gjør jakten min så utrolig vanskelig også. Nå har jeg sett på brett i sikkert 3-4 dager og ja, jeg har funnet noen. Men ingen som appellere meg noe særlig, viss du skjønner? Mitt brett vil jeg gjerne skal være hvitt med noe rosa på, og skone? Ja de må også være fine selv om boblebuksa sikkert skal være over!

Mange vil vel mene og si at dette er veldig forfengelig av meg, men det å bruke ting eller klær jeg ikke liker er noe jeg liksom aldri har fått til. Det å kjøpe ting man ikke liker er også jævlig unødvendig og teit.  

Til må har jeg vert innom alle sports butikkene i nærområdet, da til og med kjøpesenteret i Ålesund og moa amrådet uten noe hell. Mange av butikkene selger ikke snowboard hellet og mener at brett har vet litt “ut”. Say what? Snowboard er jo såå kult, i tillegg ser man jo døds bra ut🔥

Videre fra nå blir jeg vel å gå over til nettshopping for å sjekke om drømme brettet finnes der ute en plass…

0 kommentarer

Siste innlegg