Bare det forklarer jo mye.. OMG

 Jeg veit ikke helt med dere, men jeg føler liksom at det er mye gøyere å følge meg her på bloggen nå som jeg har pyntet og ordnet meg litt, enn når jeg bare daffer rundt? Dette er noe jeg ofte har tatt opp med kjæresten, noe han mener ikke spiller så veldig stor rolle. Han sier jo at jeg er fin uansett noe jeg også er utrolig enig i. Men jeg tenker selv at det må være mye gøyere å se på freshe, stelte og opp kledde mennesker vel? Enn trøtte, ustelte mennesker med vide t-skjorter, shorts og slapp i trynet liksom..? hehe.

Jeg for min del syns iallfall det, selv blir jeg også mye mer motivert og inspirert til å ta bilder når jeg er ferdig fikset fra topp til tå. Jeg håper jo at jeg inspirerer dere som stikker innom her også. Når jeg føler meg fresh blir jeg også mye mer kreativ og er flink til å tenke utenfor boksen hele tiden.

Jeg har den siste tid opplevd å få utrolig mange gode og flotte tilbakemeldinger nå når jeg har fiffet meg opp. Mange kommenterer på sminke og hår, kommentarer som “dette kledde du”, “dette må du gjøre oftere” eller de gangene jeg ikke bruker skygge og uten leppestift “så utrolig fin du var i dag, veldig naturlig!”.

Dette får meg til å tenke.. ” Jeg kler å sminke og stelle meg ja. og dette er noe jeg burde gjør oftere?” lol. Jeg tenker også “Har folk blitt så vandt med å se meg sminkefri og daffe i outfits heletiden at de glemmer potensielle jeg har?” haha! Og det siste som streifer tankene mine er ” Syns de jeg ser så naturlig ut nå med sminke?? Jeg går jo uten sminke hver en eneste dag… Man får det jo iallfall ikke mer naturlig enn det vel? hah!  😆

Anyways… Jeg syns det er sykt å tenke på at en sånn jålepåtte som jeg har vert den siste uka, var jeg hver dag tidligere men da også med høye hæler. Nå er det nesten litt uvandt å se seg selv med sminke på enn uten, hvem skulle trodd det liksom..? Jeg har det siste halvåret gått mye mer uten sminke enn med, og deilig er det! Ja faktisk så lenge uten at jeg til og med hadde glemt hvor kort tid det faktisk tar å påføre “makeupen”. Bare det forklarer jo mye! omg…

 🙈

0 kommentarer

Siste innlegg