Akkurat nå

I dag har vi foreldre og barn både vært trøtte og sure. I går til i dag hadde Isadora overnatting hvor de begge la seg seint å våknet i kl 05 i dag tidlig.  På morgenkvisten eller midt på natten som jeg vil kalle det fyrte vi i ovnen, laget mat og tente masse stearinlys til barna så de kunne kose seg i mens de spiste frokost.

Videre dro isadora på SFO og lekte med vennen sine i mens vi her hjemme har prøvd å bruke energien på å rydde og jobbe litt. Den stygge kjelleren vår har heldigvis blitt mye ryddigere i dag , i tillegg har vi fått besten og besta til å hente mye av “skrotet” sitt så det slipper å stå her hos oss.. Så nå kan Sissy bare komme å hente sitt, lol!

Jeg som var så glad i går for å ha skikkelig energi på og etter trening. Men den energien har jeg ikke kjent på i hele dag for å si det sånn! I dag er jeg sykt støl i bein og bryst, deilig er det! Men energien og humøret har vert langt i fra på topp og jeg har egentlig bare vert sinnsykt trøtt. Side vi ikke har trent i dag kjenner jeg at jeg blir å piske meg selv på trening nå, sånn jeg ikke faller helt av treningen igjen!

Vi blogges da 🤗

0 kommentarer

Siste innlegg