5 Ting for å komme i Jule modus

Julebord: Som en sosial sammenkomst arrangerer de fleste arbeidsplasser julebord for de ansatte. Men noe jeg selv syns er veldig fint er å samle vennegjengen for et privat julebord med god mat og drikke til, før evnt videre tur ut på byen. 

Ski: Allerede nå har snøen ligget en stund og man kan se hvite enger så langt øyet kan se. Det å stå i trekket eller gå på ski i løypen er absolutt et must for de fine vinter dagene med klar himmel og sol. I baggen er det fint med litt varm saft, kvikklunsj, mandarin, pølser og litt ved så man kan sette av seg skiene for en liten mat bit i ski løypen. 

Tradisjon: Selv har jeg aldri vert en tilhenger av alle timene mange velger å legger på kjøkkenet for og få ferdig alle de 10 forskjellige kake sortene i tide. Selv syns jeg baking generelt er ganske kjedelig. Jeg mister fokus fort og er utålmodig som bare rakkeren. Da kan det å halvere en oppskrift være midt i blinken for mange. Til jul gjør baking noe med stemningen og humøret man er i. Det å skape tradisjoner som liten og stor i fellesskap er utrolig viktig for alle. 

Underholdning: I hele desember finnes det så uendelig mange konserter, forestillinger og kino filmer i forbindelse med det å “ringe” julen inn. Det å bare se en julefilm hjemme med kakao og marshmello med dine kjære er topp, eller det å faktisk dra til kinosalen med julebrus og popcorn er også kjempe hyggelig. Dra på julekonserter som får deg i tipp topp stemning eller forestillinger som spiller kjente stykker fra barndommen for å vekke dine indre følelser og minner. Eller du kan rett og slett bare sitte hjemme i stua di å se en julekonsert på tv eller høre på jule radio i mens du tenner masse stearin lys og fyrer i peisen. 

Lek: Er nettopp noe som hører julen veldig til selv for de voksne. Julen omhandler det å finne barnet i seg selv og vise mennesker man er glad i at de også blir satt pris på. Hvor man kan leke, tulle å ha det gøy sammen. Det å kle på seg godt med vinter klær å dra ut i snøen for å leke er noe vi alle faktisk har godt av!  Rull en snømann som kan stå å irritere nabo’n grønn. Kast deg i snøen for å lage en snø engel samtidig så snøfnuggene daler ned i ansiktet ditt og bak i nakken. Lag en snø hule og noen snø lykter som kan tennes for kveldens kos. Ta frem kjelken og brøyt bane så du kan ha the best time of yo life, EVER. Og spis litt snø bare for å vis været at du fortsatt er en bad ass!  hahahahh 😆🔥

0 kommentarer

Siste innlegg