5 mnd siden i dag

Hei venner! I skrivende stund ligger vi i sengen. Vi har bestilt en pizza, sett en Disney film og nå slapper vi bare av til “nytt på nytt”.

Dagen i dag har vert kjempe fin og vi har kost oss utrolig mye. Dagen startet med en god hotell frokost, vi hadde sein utsjekk og dro videre en snar tur innom MC Donalds for en liten matbit før hjemreise. Hjemme har vi pleiet familie-livet med masse kjærlighet og latter.

I dag har jeg og kjæresten også vert forlovet i hele 5 mnd.. Det er sykt å tenke på, ikke sant? Vi startet vel egentlig feiringen i går da vi dro til Ålesund og har hatt det kjempe fint! Det å være forlovet  er herlig og jeg er heldig! Vi har det så fint å skjønner ikke helt selv hvor tiden har blitt av for å være ærlig..  Det å virkelig finne kjærligheten på ekte er vanvittig deilig! Da er man liksom like forelsket hver dag og bare gleder seg til resten av fremtiden sammen.

Nå tenker jeg å kanskje sette meg ned for å redigere en yt film før det blir å ta tidlig kveld! I morgen vil jeg trene for nå er det ikke lenge før vi skal reise!

🤩

0 kommentarer

Siste innlegg