Helgen som gikk

Wooho dere, endelig er det milde vær igjen å det har slutta å blåse. På fredag var jeg bare hjemme og tok det rolig. Jobba litt, surra rundt å spillet mario 3D world. Drit Kjedlig men det funker.

På lørdag var jeg en liten tur ute med noen venninner. En venninne av meg fra nabobygda kom en tur før vi satt hjemme hos en venninne og der etter dro ut på «livet.» vi hadde det veldig gøy på vorset, men livet ute på «byen» var egentlig ganske skuffende til tross for at det var 3 julebord og en jule konsert den kvelden. Jeg hadde til og med pynta meg i kjole (noe jeg aldri gjør), så bare det sier jo litt på hvilke forhåpninger jeg hadde til kvelden. Jeg gikk jo rundt som ett glitrende juletre å blendet alle og en hver på min vei, haha. Ikke var det noe musikk på hotellet heller og de hadde liksom ingenting å tilby.. men inngangs penger?? JADA det skal de ha. Sunnmøringer ass, gnitene fra topp til tå haha!

Men etter å ha sett noen snapper og snakket med vaktene ute så skjønner jeg at vi var på feil utested for på den andre plassen var det jo fullt kjør langt etter stengetid. Jeg våknet med å ta min daglige runde igjennom my story. Og til min forskrekkelse såg jeg at jeg både hadde hatt nash og valsa rundt i truse og t-skjorte haha.. herregud.. jævlig flaut! Og fikk snap av mennesker jeg ikke husker hadde vert her engang. Når jeg våknet i egen seng alene så skvatt jeg.. hvor var venninna mi blitt av?

I går var vi en tur i «jule gata», traff julenissen med ønske liste, hørte mixklubben synge julen inn hvor isadora og en annen jente sang solo. Der etter var det julegrantenning og kino date med Isadora. En skikkelig hyggelig dag til tross for hvor bakfull jeg egentlig var. Mange som ikke skjønner åssen jeg klarer sånne ting dagen der på men aaalt for min skjønneste bbylone <3

Nå i skrivende stund sitter jeg på rommet i sengen i mens isadora har besøk av nabojenta. I dag var det utrykning med både ambulanse, brannbil og politibil i ett av nær husene. Dette er andre brannen på under to uker i dette nabolaget så man kan vel si at juletiden er her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg