Motivasjon

God morgen folkens! I dag er det lørdag og vi har sovet relativt lenge. Sykt at jeg faktisk klarte å ikke bare legge  meg i 03 tiden men at jeg faktisk presterte å sovne like etter på uten å ligge våken i times vis. Jadda.. Er ikke snakk om å legge seg tidlig i ukedagene nei, men i helgene når man har fri and shitt? Passer “helt perfekt” det.  lol, så teit.

I dag får Isadora besøk av bby daddy og farmor så da går vel hele dagen og sikkert mye av kvelden til akkuratt dette. De er vel her om en times tid eller noe så her er det bare å hive seg rundt allerede. Hvor sykt er det ikke å tenke på at vi allerede er i desember?? Det var så sykt rart å se på telefonen å se 1 desember liksom, og da i tilegg er det varme grader ute. Blir jo helt svimmel av hele oppleget jeg. I år har Isadora både pakke kalender og LEGO friends kalender så nå har vi hatt en hyggelig og koslig morgen stund i sengen.

I dag tenkte jeg vi kunne starte dagen med noen posetive og motiverende qoutes. Dette gjør jeg vel kanskje mest for min egen del så jeg forhåpentligvis kan komme i skikkelig helge modus, haha. Kjennte jeg blei litt motiverende bare av tanken og ingenting er bedre enn å starte dagen med en posetiv instilling. 

vi blogges <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg