Oslove – del 4

Hvor utrolig gøy tror dere ikke det var for meg og Camilla når vi våknet Søndagsmorgen bakfull og jævlig med å bevisst vite at vi ikke måtte pakke, sjekke ut og snu skuten hjemover til Ålesund?? Greit tiden gikk litt sakte i begynnelsen den første dagen (på en positiv måte), men etter vi hadde fått sjekket inn så gikk tiden så sykt fort. Kunne nesten ikke tro at vi faktisk skulle hjem dagen etter og kjente at vi nesten blei litt deprimerte!

Vi sov ikke så lenge denne morgenen heller og sånn akkurat I farten husker jeg ikke helt hva vi gjorde. EMen hallo… jeg vet jeg hadde sykt vondt i foten etter gårdagens happening med guttene som sparka meg ut fra en mini buss i 16 cm høye hæler (dette kommer i ett innlegg) Men hvem kan klandre oss for dårlig hukommelse…? vi var jo alkoholisert store deler av opphold og for ikke å snakke om bakfull! men jeg tror vi sov en del faktisk før vi begynte ordne oss til kveldens festligheter med gode venner, champagne og fabulous’e mennesker ! <3

På Tjuvholmen møtte vi noen venner på en indisk restaurant. Jeg og Camilla var allerede seint ute med 50 min før vi var på plass, men dette skyldes jo selvfølgelig skotøyet som vi hadde valgt for anledningen.. herregud noe mer fjollete skal man lenge lete etter, alle de blikkene vi fikk der vi sto som Bambi på isen ! Haha.. var sikkert en komedie Aften for de som sto å såg på… i tilegg måtte vi gå så seint hadde vi gått noe senere hadde vi gått bakover og da UTEN å overdrive. Lol

Her spiste vi god mat og drikke før vi dro videre til en tak leilighet på Tjuvholmen 🙂 for å drikke mer champis å være sosiale før vi videre dro ut på Monkeys bar og club som ligger på sollis hvor det var ville tilstander fra start til slutt.

dere veit oss sunnmøringer… det er ingen andre som kan feste like hard som oss så selv om clubene stenger og festen liksom er over så finner vi alltid nye eventyr vi kan være med på ;D nach here we come !!! Yasssaaaa!!

1 kommentar

Siste innlegg