Oslove- del 1

Well Well Well… what do we have here ? Daym folkens… som de aller fleste nå har fått med seg, i allefall dere som har meg på snap (Dollaalexandra aka @queendthatsme) og følger meg på andre sosiale plattformer så vet dere at jeg i går nettopp kom hjem fra en 4 dagers HARD tur i Oslo, sammen med min gode venninne Camilla! And lett me tell u bby… it was sooo fersking crazy!! Meg og Camilla har lenge snakket om jentetur til Hovudstaden, sikkert helt siden i slutten av august om ikke også da enda lengre!! Vi begge har jobbet inzane mye den siste tiden at det ikke har latt seg gjøre for oss begge å ta fri samtidig. I tillegg har jeg nesten nettopp nylig startet i ny jobb hvor jeg liksom har vert ansikt utad og vert alene om å styrt bedriften i front, noe som har gjort det også da veldig umulig for meg å ta noe som helst fri. spesielt ikke i helgene når det er da vi har mest å gjøre.

Men tur det ble det!! ! 😀 <3

På torsdag glimtet jeg til med å pakke bagasjen jeg skulle ha med meg i god tid før jeg dro på jobb, noe jeg vanligvis aldri gjør før samme dag. Jeg gjorde det meste klart for avreise . Vasket den falske sorte «manken» min som alle synst er «on point» «at all times», farger håret, bleket tennene og tok ansiktsbehandling. Yes u name it så jeg kunne hoppe rett til køys etter jobb å pakke siste rest før jeg skulle busse dagen etter kl 05:5 for å rekke ett tidlig fly som gikk 09:10 fra flyplassen i Ålesund. vi valgte å ta ett tidlig fly for å få mye ut av dagene når vi først bestemte oss for å dra til tigerstaden, Oslo:)

Samme dag var jeg heldig å få dra litt tidligere fra jobb siden det ikke var så mange mennesker på kvelden. og derfor rakk siste buss til Ålesund hjem til Camilla for å overnatte.

Når jeg var fremme med henne var kl nærmere 23 og vi var klar for å pakke og planlegge ordentlig hvilke antrekk som skulle være med og ikke. I fra starten av hadde jeg egentlig bare pakket med meg 4 antrekk siden jeg nå trodde jeg hadde lært av de antal x turene mine med over pakking av bagasje…. Men neeeida… det var jo helt til jeg traff på Camilla haha!! Dere veit jo åssen vi jenter er?? Tror ikke det finnes en eneste jente som bare kan pakke ett klesplagg for dagen og da i tillegg bare gå med det på fra morgen til kveld. Her pakket vi om. Prøvde klær, satt sammen noen andtrekk, var ikke fornøyd. Kom på at vi skulle matche når vi var i Oslo, tok bilde av antrekkene som jeg skulle bruke til hennes og da også hva hun skulle bruke til mitt.. altså… jeg tror faktisk ikke at vi var i seng før kl var 02:45.

når vi endelig fant ut at det kanskje var lurt å legge seg, begynte vi å åpne jule kalender i sengen.. ja Gud hjelpe meg hva vi tenkte med.. vi skulle jo tross alt vere borte i 4 dager og da kunne vi jo like så godt bare pakke opp alle 4 lukene samtidig også?? Altså jeg mener hallooo!! Der har dere oss da, like barnslige og fjollete som alltid. Fjaset, tjaser, maser og ler av en minste ting. Syns selv det er rart vi ikke er komiker liksom haha!! Mer kaos enn oss sammen veit jeg neimen meg ikke om du finner altså! Har det skikkelig gøy hver en eneste gang og holdt på å dø mår alarmen blåste av taket på huset kl 05:25 for å si det sånn!!! Lol!

1 kommentar

Siste innlegg