Donald…. Cunt!!

Hva kan man si? Det er nok mange delte meninger ute å går om akkurat denne mannen for tiden, om vi i det heletatt kan kalle han det. Men han mener selv at han er den “minst” rasistiske personen du noengang kan møte, men sammtidig står han her og får både banket opp og kastet ut mørkhudede på direkte sending for landsdekkende tv.  Han håner og ler, oppfører seg urett og ikke minst ufint. Han har blitt en inspirasjon for mobbere.  Han gir skryt til overgrep mot attraktive kvinner. Han ser  på oss som noen teite selskapsdamer uten tanker, meninger og verdier. Vi er i hans øyer noen man bare kan herse med og gjøre akkurat hva man vil med. Han lærer andre å ikke ha respekt for like menn eller det motsatte kjønn. Han er en mansjovinist, en rasist. Han liker ikke Asiatiske, mørkhudede, homofiler, transer, muslimer, Mexsicanske og han mener at alle immigrante er voldtektsmenn osv.. Ja listen er skremmendes lang!! Han viser hele veien at det er “oss” imot “dem” når vi egentlig alle er EN og SAMME nasjon. Donald “Cunt” har også gjentatte ganger vært i media for sin rasistiske holdning lenge før han stillte som president. Jeg har lenge en stundt fulgt med på “Cunt’en” Donald…. Og denne mannen får meg alltid til å sitte med en dårlig følelse, store øyner og jeg er sjokkert over at det i det heltatt finne sånne mennesker der ute med denne type holdninger og verdier!! Ikke nok med det.. Men nå er dette en mann som mange tilber å ser opp til!! En mann uten tanke på noen andre enn seg selv!! På toppen av det hele hvor ironsikt er det ikke at en mann som dette har/er eiger av  Miss UNIVERSE som samler nasjoner fra verden over???!?  You really have to grab them by the pussey i guess…….

 

Dere har nå valgt en man som er opphengt i atomvåpner. En mann som oppforder til vold. En mann som ikke har noen form for politisk bakgrunn fra før av til å lede landet deres. En mann som setter penger og luxseriøs livstil øverst på listen og en mann som ikke bryr seg en døyt om andre enn seg slev. Ikke bare lover han om å sette ned skattepengene, men han lover også om å få bort regelverket om å måtte kausjoner ut mennesker som sitter i fengsel. Med andre ord, man må ikke lengre betale ut kriminelle for at de skal få komme ut på gaten igjen. På gaten sammens med vår nabo, på gaten med vårs venner. På gaten med våres kollegare, på gaten emd våres familie. Og  ikke minst på:  gaten med våres barn og fremtidige samfunn!! Han gjør narr av millitærer og har i flere tilfeller sitert Adolf Hitler. Han ler av klimasystemet som om det skulle være en vits og han gjør narr av de fattige. I Hans øyner er vi ikke alle like mye verdt med mindre vi har mye penger, oppnådd suksess eller en stor karierre. Hvor vi eiger store flotte hus til hundrevis av millioner og hvor vi ferierer på luxeriøse ferier….

Greit nok at det ikke bare er en enkelt perosn som kan gå drastisk til verk uten at kongressen har noen eller FLERE ting d eville ha sakt. Men uanstet på hvilken som helst omstendighet er ikke dette ettsunnt og godt forbilde eller signaler å gi ut til folket!! Jeg føler at hele USA har nå blitt ført tilbake i tid. “Cunt” snakker om å ta tilbake landet som er deres men tenker ikke over at han også tar tilbake folkets frihet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 “Ett angrep på en av oss er ett angrep på alle oss alle.. Det finens ingen vi mot dem i er alle ett!!”
Miss Obama for president 2020!!! YEES !!!!!

Thank you O.O <3
2 kommentarer

Siste innlegg