Oslo life – Del 2 <3

Da jeg og Chally kom frem til Gardermoen Torsdags morgenen var vi begge både sykt trøtte, småsultne, svette å ikke minst i ekstase. Værforholdet var noe helt annet enn hjemme. Her hadde vi knall blå himmel pluss grader og strålendes sol. Vi begge dubbet litt av på flyet, men flysetet er jo ikke akkuratt den beste soveplassen for noen med mindre du er i kina og booker de flyene med soveseng osv. Med andre ord vi kunne virkelig ikke vente med å komme frem til hotellet der vi skulle bo for å endelig sove!! Etter vi hadde annkommet Oslo S å fått i oss noen boller og Calasone surret vi litt rundt i sentrum for å finne trikken som skulle føre oss dit vi skulle bo. Lite visste vi at vi hadde satt oss på “feil” trikk som kjørte nærmest rundt hele Oslo og 2 ganger forbi der vi skulle bo! HAHAH..  Jeg selv er jo ganske kjent i oslo, men skal ærlig innrømme at ikke alle veier, trikkestopp og steder er pugget inn. Begynnelsen på trikketuren gikk relativt ganske greit. Nå kunne vi endelig sette oss ned og slappe av siden vi hadde jo trossalt funnet riktig trikk..  På trikken satt vi bare å slappet av menst vi cruset oss i riktig retning. Etter en stund hvor vi begynnte å nærme oss Majorstuen (vi skulle bo på Frogner) så skjønnte jeg at ting ikke var helt sånn som de skulle være. Jeg fikk litt panikk og skjønnte ikke noenting. Chally satt vesiden av meg å tok livet helt med ro. Jo mer rolig hun var desto MER stresset klarte jeg å gjøre meg slev. IKKE F** om jeg skulle ende opp på en øde plass hvor vi måtte risikere å gå mye mer enn nødvendig med all den bagasjen vi hadde på slep. I tilegg følte jeg meg ganske dritt med sove-trynet fra sunnmøre og håret til alle kanter (Y). Dette var ikke min stil, tenk om noen såg meg?? Ja guuud forby!  HAHA! 

( Beklager mangel på bilder. Men selfølgelig bestemmte minnekortet på kameraet mitt seg for å streike så alle bildene som ble tatt de første timene er nå borte) 

Etter en passe overdrevet lang trikketur stoppet vi i riktig gate. Men en viss plass gikk jo grensen tenkte jeg.  Det fanntes vel en annen måte å komme seg fra A til B på og da mye raskere enn dette. Jaja.. jeg husker jeg sa:  “Samma det, drit jo i det.. Vi fikk oss i alle fall en sightsing tur da Chally.. Nå vet du jo sånn ca hvor ting ligger her i byen. Ikke minst vet du jo nå hvilken trikk du kan ta om du skal til noen av plassene vi nettopp kjørt forbi!” HAHAHAHHAHAHAHAH. Yeeeah right.. tror hun var ganske i koma selv da! Haha. Snakk om å se det posetive i det negative eller?? 😛

Når vi endelig hadde funnet gaten hvor vi skulle bo, fullt påkledd i vinterklær og med tung bagasjen viste det seg at: JADDA…. Vi hadde funnet riktig adresse og alt det er.  Men resepsjonen?? Nei resepsjonen det fanntes ikke. Om vi skulle sjekke inn måtte vi finne resepsjonen som lå ett godt stykke lengre opp noen kvartaler!!!!!???? Jeg husker både jeg og Chally snudde oss mot hverandre og bannet litt til oss selv, før vi viste hverandre hvor oppgitte  og jævlig irriterte vi var. Vi bannet og ropte så øynene ensten gikk rundt! LOL.  Vi var sååå sykt missfornøyd for dette hadde jo ingen fortalt oss. Ingen som hadde fortalt oss at: “Hei og velkommen til Frogner Apartment som ligger i denne gaten. Men resepsjonen som dere må sjekke inn på ligger noen kvartaler mye lengre oppe og det er dit dere må gå for å få nøkkler til leiligheten” !!!!!!! I bunn og grunn skulle vi jo egentlig bo hos en venn av meg som jeg ikke har stt på aldri så lenge. Men denne vennen hadde booket ferietur i siste minuttet bare en uke før vi skulle til Oslo. Når vi endelig annkom byen satt vedkommende tydligvis fast i utlandet uten pass og diverse. Bookingen av hotell skjedde veldig spontant og i siste minutt for å sid et mildt. Ikke var det bare bare å bokke hotell heller for oss bondejenter.  Hallo dere kan tenke dere?? Jeg tror vi var innom samme hotelll 7 ganger og brukte over 1 og 1/2 time på å finne hotellet vi begge var fornøyde med nettopp fordi vi var sykt ubesluttsom. I tilegg skulle vi jo sjekke alle typer bookingsider også for vi er jo tross alt sunnmøringer…  Forventningene våres hadde gått fra taket og rett i bunn.. Vi begge var sykt irriterte der vi trampet som noen flodhester igjennom stillfyllte sollis og oppover gatene. Nok engang med full bagasje og beina fulle i gnagesår og vannblemmer for 4 gang (Y) !!!! Gad daaamn….!!!!!!

Fortsettelses følger….
PS: Til dere uvitne der ute så er IKKE  dette trikken i oslo.. Lol! (Y)

0 kommentarer

Siste innlegg