Møtte ikke en eneste kjæft


 

Endelig har jeg fått lagt meg i sengen!! Jeg har prøvd å blogge før i dga men hadde trøbbel emd nettet og i tilegg klarte jeg å glemme minnekortet på kameraet hjemme!! I dag tidlig fikk jeg besøk av godeste Jea som var så snillå hjalp meg med å maskere og male taket på rommet som er under “opppussing”. Jeg hadde jo alt mulig av utstyr men selfølgelig ikke det jeg trengte så jeg måtte en tur ned på Europris for å kjøpe div. Vi rakk å male ett strøk, spise big one og jordbær før jea måtte på jobb. Etter jeg hadde fått satt meg end i underkant av 10 minutter kom Ingrid og Linus å henta meg. Da skulle vi en tur på butikken for å handle inn til midaggen i dag. Ikke fikk jeg tid til å dusje og rakk helle nesten ikke å svelge maten før jeg måtte løpe ut av døra.

Etter vi var ferdig på butikken dro vi i bhg for å hente Jonatann og Isadora / de går i samme avdeling på Ringstad). Hjemem hos Ingrid lekte vi både inne og ute, spiste tacoo og is 🙂 Jeg er jo litt små forkjølet så jeg hangler veldig og mærka også da at energinivået virkelig var “tomt”. Stakkars Ingrid.. Måtta vært skikkelig nedtur å hatt meg på bess ! 😛 Hahahha Lol. I 20 tiden kom Dani å hentet meg slev om veien ikke der lang å gå, langt der ifra. Det var faktisk nesten litt flaut å spørre han om han ville hente meg og Isadora. Men en spaserstur på vanligvis 10 min blir fort om til 40++ når man går med barn+ man må belage seg på å bære ungen i full oppoverbakke med pose i handen og bikkja i den andre. I tilegg begynnte det jo selfølgelig å regne. Jeg var sliten ifra dagen før på Moa. Sliten av 3 timers søvn i natt, 3 timers maling , der etter 3 unger og fullt kjør siden jeg sto opp….. Heldigvis var Dani så snill å hentet oss, vi dro en tur ned i sendtrum på “rånetur”, møtte ikke en eneste kjæfte. Men HEEEy.. Sånn er dte på bondelandet (Y). Så dro vi på kiwi og der etter hjem igjen.  (Y)

Når vi var hjemem fikk jeg gitt Isadora litt kveldsmat før jeg la malingstrøk nr 2 i taket!! Daaamn woman.. Hvor faane komemr all energien fra? Herreguuud.. jeg er sikker på at det er treningen som har gitt meg totalskade både i huet og rævva (Y) Loool… Nå skal jeg drikke litt fun saft, se på 1 episode av KUWK  her på bloggen så natta, ganske utslått begge 2. Meg med maling i håret og en stank som får kråkene til å tro at jeg er en søpplebøtte!! !! #YOLO!!  Vi snakkes i morgen da, god natt:*

 

4 kommentarer

Siste innlegg